Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Valaki segítsen? Story lennt

Valaki segítsen? Story lennt

Figyelt kérdés
Apum pénztárcájából elvettem 2000 ft-ot, de nem tűnt fel neki. tnap anyám turkált a pénztárcámba és megtalálta a kp-t. azt mondtam h. nyertem tippmixen de nem vették be, és megneveztem egy osztálytársamat aki néha szokott játszani és erre apám azt mondta h. akk. hétfőn bemegy a suliba és elbeszélget vele ofőm jelenlétében. Mit tegyek most? beszéljek meg osztálytársammal egy storyt, de akk. is ofőtől kapni fogunk sztem mindketten meg ő is az apjától, és nem igazán szeretném bajba sodorni. légyszi segítsetek. ha az igazat elmondanám akk. biztos ordítva lenne velem h. lopós és lehet h. meglennék verve:S:S:S segítsetek!
2009. dec. 10. 08:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

15:25-ös

"ki nem lopott a szüleitől gyerekkorába?"

én soha nem loptam senkitől semmit..

16/L

2009. dec. 10. 20:59
 12/15 anonim ***** válasza:

nincs mit tenni! el kell mondanod az igazat

ha nem mondod el akkor bajba kevered az osztálytársadat, aki utána évekig emlegetheti ezt neked és persze még mindig hazugság lesz az egész, amitől félni fogsz, hogy mi van ha megint kiderül.

ha elmondod akkor valószínű megkapod a magadét, de legalább az osztályfőnököd előtt nem égsz be és az osztálytársad is kimarad a dologból, plussz: nem kell attól félni, hogy mi van ha elszólod( vagy szólja az osztálytársad) magad (magát).

És amúgy meg, ha csinálsz valamit akkor legjobb ha felvállalod:ha eleve nem mondod h tippmix meg osztálytárs akkor nem tartanál itt. Egyszerűen rögtön ahogy megtalálta el kellet volna mondani, hogy csak úgy elvetted és persze előadni, hogy mennyire sajnálod és nem szeretted volna ha tudnának róla....stb. Szóval előadni az ártatlant és nem hazudozni. akkor megúsztad volna annyival hogy "jajjjj drága fiam/lányom legközelebb nyugodtan kérhetsz ám, nem kell titkolózni."

2009. dec. 10. 21:27
 13/15 anonim ***** válasza:
20:59 csodagyerek :D
2009. dec. 11. 12:46
 14/15 A kérdező kommentje:
elmondtam. igaz ordítva volt, de asszitem rosszabb lesz...
2009. dec. 11. 16:22
 15/15 anonim ***** válasza:

2000 Ft még nem nagy pénz. Meg ki nem lopott a szüleitől gyerekkorába?

Hát tudod valakinek 2000 forint igenis nagy pénz,még 500 ft is,és tudod nem mindenki lopott gyereként a szüleitől,mert nevlve voltak,te sajnos nem vagy.Szálljál magadba.

2010. aug. 14. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!