Szép, ha egy fiú sminkeli magát?
Figyelt kérdés
Itt nem csak emosokra gondolok, hanem olyan munkahelyen pl. hotelben dolgozók, ahol a fiúktól is elvárják a sminket.2008. márc. 17. 08:46
1/6 anonim válasza:
Attól függ. Pl szerintem egy kis alapozó, ajakápoló (nem szájfény!) nem olyan gáz, de a többi azért... Hagyják ezt meg a csajoknak... :D
2/6 anonim válasza:
nem várják el. csak a kamerák elött, de ott nem is veszed észre. max azt várják el hogy ne legyen csúnya pattanásos az arca, így is csak olyat ami nem feltünö amit más nem vezs észre.
szájápoló nem, de az nem is látszik.
3/6 anonim válasza:
Külföldön komolyabban sminkelnek a férfiak is. Szerintem munkahelyre az alapozás, halvány színű ajakápoló, és a szem kiemelése nem gáz (persze ez utóbbi profizmust igényel, hiszen nem vastag fekete vonalakra gondolok, hanem a lehető legtermészetesebb hatásra), de el csak bizonyos munkakörökben várható. Ha valakinek a stílusához illik, köznapokban lehet "klassz" pár apróság, bizonyos bulizásokkor jó, jelmezbálban kötelező. Lehet szép, csak nem megszokott...
4/6 anonim válasza:
Szerintem se munkahelyfüggő a dolog és hétköznap is az utcára is szép egy smink a fiúnak, de bulikra kötelező, ha szeretne barátnőt maguknak! Az egyik fiú ismerősöm hotelben dolgozik és a következőket használja: korrektor, alapozó, halványrózsaszín vagy halványpiros rúzs, fekete szemceruza, halvány szemhéj púder, szempillaspirál a szem kiemelésére, halványrózsaszín vagy átlátszó körömlakk az ápolt körmökért. Már láttam kisminkelve és nagyon csinosnak találtam.
5/6 anonim válasza:
nekem a gondolata is visszataszító :D nem is tudtam, h ilyen létezik, de jobb is :) 18/L
6/6 anonim válasza:
/B....uzi -e vagy?/
Idézve egy magyar együttest!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!