Ha valaki tini korától fogva sminkeli magát, annak előbb lesznek ráncai?
Ha sminkben alszol el, akkor lehetséges,hogy hamarabb lesznek szarkalábaid.
Ez attól is függ, milyen mennyiségben használsz sminket.Mert ha 1 kg alapozót teszel az arcodra, az már nem egészséges. Nem tesz jót a bőrödnek. Plusz a nap , és a szolárium is tehet arról,hogy idő előtt kezdessz el ráncosodni. D e ezek ellen is lehet tenni.
üdv
talán az a lány azért sminkeli magát, mert alapból ronda:D
sminkelj, de módjával, és mindíg tisztítsd ki az arcod és ápold rendesen, használj ink drágább termékeket, mert az olcsóktól hosszútávon nem lehet sok jót várni. van egy mondás, h. Isten megteremtette a férfit, s. mondá: szép. Majd megteremté a nőt, s mondá:ő... majd kisminkeli magát.
ez persze nem teljesen igaz:D de lényeg, hgoy ha az arcbőröd nem szép ink próbálj olyan krémeket használni amik rendberakják a hibáit, és nem tudom hány éves vagy, de túl fiatalon nem jó lemázolni teljesen magad, szóval csak módjával. Viszont nagyrészt gének és nap miatt öregedik az arcbőr, szóval sminkelhetsz de alapozóval módjával.
Én nem sminkelek, soha nem is sminkeltem, csak még anno mikor ilyen 14 éves voltam kihúzogattam a szemem, aztán most gondoltam rá, hogy néha picit nem ártana, csak félek, nehogy ráncosodjak. Amúgy sztem most is az lenne, hogy csak a szememet húznám ki, csak attól meg nehogy a szemem körül legyenek ráncok. Alapozót pl soha az életben nem használtam, csak tablókép fotózáson volt rajtam, mert nem bírom elviselni magamon, sem a rúzst, szájfényt sem.
Viszont én is mintha azt venném észre, hogy az osztálytársaimnak sokkal csúnyább lenne a bőrük, mint nekem, és nem tudtam, hogy az most attól lehet e, hogy ők agyon sminkelik magukat már évek óta.
Amúgy 18 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!