Lányok (13-15 éves korosztály), mi a véleményetek azokról a fiúkról, akik borotválkoznak? (fiúkhoz is van kérdésem, kiegészítés lent)
Szóval...az van, hogy kinőtt már a bajuszom, és nekem nem tetszik. Többen javasolták már azt (itt az oldalon is), hogy vágjam le, mert az úgy jobb lesz és szebb. Egy véleményem vagyok a tanácsadókkal, csak érdekelne, hogy a velem egykorú, 13-15 éves lányok mit gondolnak erről?
Nekem nem tetszik. :(
Fiúk: Akik már borotválkoznak, azok bizonyára tudják már, hogy kb. mennyi idő múlva nő ki újra, lesz borostás az arcom, ha levágom a bajuszom. És egy hét alatt sokan nőhet? Meghaladja a fél-egy centit?
Köszi a válaszokat, előre is. :)
15/F
szia hát az én barátom (14) gyantázza a bajszát, engem nem zavar. csak egy ötletet adok.
amúgy 13/l
tuti jól döntöttél h leborotváltad:)
és ha a hónaljadnál van akkor azt meg még fontosabb h leszedd:D
am meg tuti h kilehet bírni h hetente max. 3-szor kell borotválkozni és az is gyorsan megy
mivel nekünk lányoknak minden egyes hónapban megjön és szenvedünk vele előfordul h fáj a hasunk és rossz kedvünk van és ez nem egy 15 perces cucc amin átesünk..hanem több napos
szal ennyi időd tuti lesz:D
és amis sokkal ápoltabb hatást kelt:)
15/l
Köszi a véleményt.
Hónaljamnál azóta szedem, mióta tavaly táborba beöltöztettek lánynak, és szégyelltem, hogy szőrös a hónaljam. Ahogy hazajöttem, a hónaljamat azonnal meglátogatta a borotva. :P
Szóval avval nincs gond. :)
Mármint...hétvégén, divatbemutatón, VICCBŐL öltöztettek lánynak...:P
Csak semmi félreértés, nem vagyok ferdehajlamú. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!