Hány éves korukban borotválkoznak először a fiúk?
Szerintem ez is egyike azon kérdéseknek, amikre nem adható
általános válasz. Ahogyan vannak előbb és később érő lányok, azonképpen van ez a fiúkkal is. Van, aki előbb, van aki később szorul rá a borotvára. Sőt, ahogy akadnak lányok, akik már azelőtt magukra vezsik életük első melltartóját, hogy igazán szükség lenne rá, vannak fiúk, aki már az első "legénytoll" megjelenésekor borotvát ragadnak. Úgy tartja ugyanis a népi bölcselet, hogy minél többször borotválja az ember az állát, annál jobban erősíti a szálakat, azaz szép felnőttes szörzetet remélnek tőle. Hogy egy kicsit konkrétabb legyek: én magam 13-14 éves lehettem, nyolcadikos voltam, amikor először szükségét éreztem a dolognak, ugyanis egy rendkívül kritikus hajlamú lány kifogásolta, hogy bizonyos - itt nem részletezett helyzetekben - karcolja a bajuszkezdeményem az érzékeny nóziját.
15 évesen kezdtem a bajsuzkával,
majd mikor már erőteljesebb lett pajeszszőrzet az is következett.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!