Csajok! Más is mossa 2 naponta a haját rajtam kívül?
Nekem ugyanis nagyon gyorsan zsírosodik. Mit csináltok
ilyenkor?
Figyelt kérdés
Már minden fajta drága készítményeket is kipróbáltam, nem vált be, amikor nem kell mennem sehova se akkor nem mosom sokáig a hajam, de ez se működik, pedig még zsíros kajákat se eszem. Mit csináljak? Van vkinek vmi tippje? Köszi előre is :)
Sziaa, én is 2naponta mosom, nekem jó így, mert így mindig friss. Meg a 3.napon nekem már kész káosz, meg viszket is a fejem. Próbáltam már a kénest, nem jött be, még a szaga se xD Am azt is megfigyeltem, hogy amikor megjön, akkor a frissen mosot hajam félnapot bír ki, egyszer a suliba úgy besírosodott a hajam amikro megjött(aznap reggel mostam), hogy úgy néztem ki mint aki több mint 1hete nem mossa..hazamentem hajatmosni xD
2009. ápr. 22. 21:13
12/19 anonim válasza:
Váá, az utolsón jót röhögtem!!!:D Hát igen, nekem is nagyon hosszú és nagyon zsírosodik, már elegem van. 2 naponta mosom, de legszivesebben minden nap mosnám, mert a 2. napon le van lapulva, viszket, aztán ha elkezdem vakarni akkor korpás. :S:S És általában úgy érzem jól magam ha ki van vasalva, tehát két naponta kell vasalnom! ÚTÁLOOOM! Amúgy én Herbália Bojtorjános sampont használok, de már megszokta a fejem. Szerintem érdemes minden tubus után másmilyen sampont venni, nekem akkor mindig olyan jól reagál a hajam, és kicsit mintha tovább szép lenne.:D Balzsamot használsz? Mert az nagyon zsírosít, ha a tövére is teszel. Meg minden hajápoló. Kitartás! :)
2009. ápr. 22. 22:23
13/19 anonim válasza:
szia.
Hát lehet kicsit lenéztek majd ezért de nekem nagyon bevált a fodrászom által ajánlott, wu2.Fényes is , szép is a hajam. Én is 2 naponta mosom a hajam,régen olyan volt hogy már a 2. napom meg akartam halni mert lelapult a hajam,de mostmár nagyon jó:D van amikor csak 3 naponta mosom meg.Szerintem érdemes kipróbálni.:)
2009. ápr. 22. 22:40
14/19 anonim válasza:
Nekem is gyorsan zsírosodik, régebben én is 2 naponta mostam, de aztán iszonyatosan ráuntam, mert nagyon nagy macera volt. egy ideje heti 2x mosom. ha elkezd zsírosodni a töve, hát istenem, összefogom. a kutya nem veszi észre, hogy zsírosodik a töve, csak te magad.
2009. ápr. 22. 23:57
15/19 anonim válasza:
nekem is ilyen problémám volt.olvastam egy cikket,az áll benne hogy a sampont nagyon még alaposabban le kell mosni,hogy ne maradjon rajta semmi,és az utolsó pillanatokban,hideg vizzel kell leöbliteni hogy bezárodjanak a hajhagymák,fényesebb is lesz és erősebb is a haj!(hideg is lesz,de legalább felfrissülsz)nekem nagyon bevált ha nem megyek nagyon sehova akkor ezzel a trükkel 4napog nem gázos a fejem.ja és sampont se kellett cseréljek.balzsamot se szoktam használni.nekem nagyon hatásos volt.
2009. ápr. 23. 11:23
16/19 anonim válasza:
én naponta mosom... :(( nagyon lelapul másnapra, meg össze-vissza áll, úgyhogy muszáj. Persze elég rossz, mert emiatt minden nap fél órával korábban kell kelnem suli meg munka előtt...
2009. ápr. 24. 08:21
17/19 anonim válasza:
én is 3-4 naponta mosom, bár én mindig is így mostam, talán ezért. de ha esetleg zsírosodna a hajam és már nincs időm megmosni, akkor hintőport szórok a zsíros tövekre, beledörzsölöm a hajamba, kifésülöm és tökéletes. persze ez csak egy napig tart :)
2009. ápr. 24. 11:27
18/19 anonim válasza:
Pfhuu.. én már mindent kipróbáltam, amit csak lehet :))
Volt hogy a gyógyszertárban vettem sampont, attol is sajnos ugyan úgy zsírosodot..
Próbáltam már ki különféle növényes/ gyógynövényes samponokat is...
Volt már hogy olyat vettem, amielyennel a fodrász mossa nekem (mert amikor ő meg mossa, akkor kb 5 napig nem zsírosodik).. de nálam az sem vált be..
Régebben volt hogy én is szórtam a hajam hintőporral, de sajnos a hajam fekete, és olyan volt mintha korpás lennék vagy nem is tudom..
.
2010. máj. 2. 11:07
19/19 anonim válasza:
végre vannak sorstársak :-o énis 2 naponta mosom. Próbáltam wu2-t semmi haszna, Baba sampon is ugyanazt az eredményt mutatta, próbáltam ezt a syoss-t (vagy hogy írják)cuccot semmi változás. Úgyhogy föladtam. egyedül nyáron mosom úgy 1-1,5 hetente mert akkor sokat vagyok Balatonban én valahogy mivel napi szinten a koszos balatoni vízben vagyok a hajamat valahogy nem érzem zsírosnak XD Úgyhogy 2 naponta mosom azt cső.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!