Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csajok! Más is mossa 2 naponta...

Csajok! Más is mossa 2 naponta a haját rajtam kívül? Nekem ugyanis nagyon gyorsan zsírosodik. Mit csináltok ilyenkor?

Figyelt kérdés
Már minden fajta drága készítményeket is kipróbáltam, nem vált be, amikor nem kell mennem sehova se akkor nem mosom sokáig a hajam, de ez se működik, pedig még zsíros kajákat se eszem. Mit csináljak? Van vkinek vmi tippje? Köszi előre is :)
2009. ápr. 22. 20:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én vasárnap,kedden és csütörtökön mosok hajat,de van amikor szombaton is!

Nekem is zsírosodik egy kicsit,de én azért mosom ilyen gyakran,mert egyszerűen nem érzem jól magam,ha nincs frissen mosva!

Szerintem ne az alapján dönts vagy válassz terméket,hogy milyen drága,mert az nem garantálja a hatást!

Próbálj ki gyógyszertári vagy bio készítményeket!

Lehet,hogy ezeknek több hasznát veszed,mint a több ezer forintos,márkás készítményeknek!

Sok sikert a próbálkozáshoz!

Üdv!

2009. ápr. 22. 20:35
 2/19 A kérdező kommentje:
meg akinek bevált, csalános vagy kénes sampon a legjobb, és milyen márka?
2009. ápr. 22. 20:35
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Jaj ne is mondd. Én is 2 naponta mosom a hajam. Első nap még jó, második nap már tiszta zsír. Ráadásul nekem a derekamig ér a hajam. Már utálom amikor mosni kell de nem bírom ki ha már egy kicsit is zsíros undorodok tőle! Nekem eddig semmi nem vált be. Már azt is próbáltam hogy 1 hétig nem mostam hajat, de akkoris ugyanugy bezsírosodott 2 nap alatt. Üdv sorstárs!
2009. ápr. 22. 20:38
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

nálam vhogy legjobban egy nagy ikeás sampon vált be, meg most a gyógyszertári kénest imádom...

így 3-4 naponta mosok hajat, ahogy jön.. mondjuk én nem fésülöm, az meg azért számít:)

de ált. ha megmosom, akkor kétszer samponozok.

2009. ápr. 22. 20:46
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
jaés fél-háromnegyed éve én is kétnaponta mostam... nem tom mi történt :O de nem akartam olyan gyakran, megpróbáltam húzni, sztem tényleg lehet olyan, vhogy átáll a haj is vagy... vagy csak igénytelenebb lettem :DD
2009. ápr. 22. 20:47
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nekem is két naponta zsírosodik és már probáltam a kénes sampont de nem használt semmit.
2009. ápr. 22. 20:51
 7/19 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, én is kipróbálok majd 1 gyógynövényes sampont, meg engem is frusztrál, ha nem frissen mosott a hajam :)
2009. ápr. 22. 20:55
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Én alaphelyzetben 2 naponta mosom. HA tupírozom,akkor kicsit tovább bírja.
2009. ápr. 22. 20:57
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is zsíros lesz, de már 1,5 nap után kb.

Jelenleg jól bírja, vagy hogy 2,5-3 napig is, igaz akkor már nem olyan szép, de nem is gáz

A Müller drogériában vettem meg a saját márkás samponjukat, ez válik most be. ( kb. 200-240 Ft között van )

van, akinek a wu2 használ 8 nekem az összekócolta a hajam, és nem is hatott)

Állítolag olyan sampon jo, ami átlátszó, mert abban nincs az a ragacsos anyag, és nem árt ha citromos vagy csalános, stb.

Ez a mülleres ilyen.

De herbáriás termékek is vannak amik átlátszók. ( nem jut eszembe a márkanév pontosan, valami herb....?? )

Ha nem segít, elmehetsz a gyógyszertárba, adnak hajszeszt ( én nem kértem, mert alul száraz, töredezik a hajam. )

Legvégső eset bőrgyógyász. Ha semmi enm válik be.

2009. ápr. 22. 20:59
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem akkor tart ki 3-4 napig, ha BABA (zsíros hajra) sampont használok. Ha másmilyet, akkor már a hajmosás utáni nap teljesen le van lapulva és úgy néz ki, mintha zsíros lenne...:D
2009. ápr. 22. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!