Nagyon hamar zsírosodik a hajam. Két naponta mosom, de van hogy nem bír ki két napot sem. Mit ajánlanátok rá?
szia
este szórj rá hintőport,mármint a fejbőrödhöz, és masszirozd egy kicsit
ez nekem segíteni szokott,h ne mossan túl gyakran
Régebben én is kétnaponta mostam. Áttértem a 3-4 naponti hajmosásra, de előtte kiiktattam a zsírosabb és egészségtelenebb kajákat az étrendemből. Egy idő múlva (kb. fél év) eljutottam oda, hogy 3 nap múlva sem zsíros a hajam már, viszont kényszeresen mosom akkor is, mert én úgy érzem magam jól, ha a fejbőröm is tiszta, friss..
A hintőport anno én is próbáltam (meg a száraz sampont) és azoktól csak viszketett a fejbőröm, szóval még rosszabb lett a komfortérzetem. De hát kinek mi.. ki kell azt is próbálni.
Sziasztok!
nekem is volt ilyen gondom, de megtaláltam a megoldást. Arra gondoltam, ha gyermeksamponnal mosom, az kíméletesebb mint a fenőtt, hiszen piciknek gyenge, érzékeny bőrre tervezték.
Vettem Baba gyermeksampont, belül rózsaszín, azért írom mert van más színű is, de kívül nincs feltüntetve. Tesco-ban megvehető, valami 5-600 ft.
nekem nagyon jó, pedig semmi sem hatott. Próbáljátok ki. És hetente elég 2-szer mosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!