Milyen hosszú a hajad? Van az a pénz, amiért rövidre vágatnád?
Fenékig érő vörös hajam volt... levágattam, most a vállamig ér, de nagyon megbántam. :(
18/l
Majdnem a derekamig ér. Nem sok mindennel vagyok elégedett magamon, de a hajam az szép:)
Nem szeretném levágatni, de azért lenne az a pénz:)
Combközépig érő loknis, hullámos hajam van. Úgy 1.000.000-ért már meggondolnám, de 2.000.000-ért tuti vihetnék.
22L
67 cm-es hajam volt. Nekem végülis csak azért kellett ilyen hosszú, mert egyszer addig le akartam növeszteni. Én fizettem a lenyírásáért. Most 6 cm-es átlagban. Ezt a stílust jobban szeretem.
25/N
Nekem a derekam alá ér 2-3 centivel, de rövidre semmi pénzért nem vágatnám. Sokáig növesztettem, hogy ekkora legyen, és szeretem is nagyon :)
23L
50 centis póthajam van, az eredeti hajam vállig érő. Őszintén szólva jobban éreztem magam, amikor le lett vágva vállig érőre, ez a "hercegnős" hosszú, szőke haj valahogy nem én vagyok. De mindenki dicséri, hogy mennyivel jobban áll a hosszú haj.
Elállóak a füleim, úgyhogy igazán rövidre (pl. Ördög Nóri) semmi pénzért nem vágatnám le.
Derékig ér, egy pár millióért levágatnám, úgyis gyorsan nő.:D
14/L
Nekem évek óta rövid a hajam... és talán 5 millióért megnöveszteném, kevesebbért nem. :P
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!