Hogyan ápolhatnám magam pénz nélkül?
Vegyél Clean&Clear arclemosót.
850 ft-ért megkapod, vagy 4 hónapra elég. Nem lesz tőle teljesen tiszta az arcod, de tizedannyi pattanásod lesz.
Hát én a pattanásos bőröm ezzel hoztam helyre:
Arcom és hátam is pattanásos volt, még 21 évesen is, ettől azonban elmúlt.
De én úgy döntöttem általánosságban is helyre hozom úgymond a bőröm és a hajam, így csak természetes anyagokból készült termékeket használok, még sminket se! :)
Nem kell Clean&Clear! A Tesco-s is ér annyit! Nézd! Ha ez genetika, akkor bármit rákenhetsz, nem lesz tőle jobb! De azért próbáld ki ezeket:
Igazi citrom leve+ cukor. Ez legyen a bőrradírod! De ne menj vele napra,inkább este lefekvés előtt kezeld vele a bőröd. Max heti kétszer!! (Lehet kicsit csípni fog) Ezzel tonizálsz is egyben, hisz benne van a citrom!
Heti 2-szer mehet a maszk is. Az egyik: kicsi reszelt alma, élesztő,zúzott fokhagyma!20 percig hagyhatod a bőrödön! A másik: zúzottfokhagyma+méz! Egyszer ezt, egyszer azt tedd rá. A mézes inkább hidratál!
Egyébként pedig mindemellett javaslom, egyél nagyon sok zöldséget(ubit főleg) és élesztőt!! Csokit NE! Na jó, módjával lehet! :))
Sok sikert! Legyen szép bőröd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!