Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan ápolhatnám magam pénz...

Hogyan ápolhatnám magam pénz nélkül?

Figyelt kérdés
Nagyon pattanásos a bőröm, el kellene mennem kozmetikushoz és bőrgyógyászhoz, hogy kapjak rá krémet, de nincs rá pénzem. (A családban ez örökletes, szóval nem fog elmúlni 20 éves koromban.) Annyira szeretném kezelni a bőrömet, de nem tudom megtenni a pénz miatt. A szívem szakad meg amikor látom azokat a csodálatosan szép bőrű lányokat. Lenne rá igényem nekem is, hogy szép legyek... Kozmetikus, fodrász, szép ruha... Van egy két éves kapcsolatom és annyira bánt, hogy így nézek ki. Amikor sétálunk, látom, hogy nézi az ápolt lányokat és úgy szeretném ha én is meg tudnám tenni, hogy olyan legyek. A hátam is pattanásos, és nem merek felvenni olyan ruhát amiből kint van a hátam. Szégyellem magam az emberek előtt, feszélyezve érzem magam. Szerintetek hogyan tudnám ezt megoldani? Pénz nélkül lehetetlen?
2011. júl. 23. 16:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Vegyél Clean&Clear arclemosót.

[link]

850 ft-ért megkapod, vagy 4 hónapra elég. Nem lesz tőle teljesen tiszta az arcod, de tizedannyi pattanásod lesz.

2011. júl. 23. 16:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is ilyet használok, amit az első válaszoló linkelt, és tényleg segít. Sokkal simább lett azóta a bőröm. Így is vannak még mitesszereim, de sokkal kevesebb, mint előtte.
2011. júl. 23. 16:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát én a pattanásos bőröm ezzel hoztam helyre:

[link]

Arcom és hátam is pattanásos volt, még 21 évesen is, ettől azonban elmúlt.

De én úgy döntöttem általánosságban is helyre hozom úgymond a bőröm és a hajam, így csak természetes anyagokból készült termékeket használok, még sminket se! :)

2011. júl. 23. 16:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem kell Clean&Clear! A Tesco-s is ér annyit! Nézd! Ha ez genetika, akkor bármit rákenhetsz, nem lesz tőle jobb! De azért próbáld ki ezeket:

Igazi citrom leve+ cukor. Ez legyen a bőrradírod! De ne menj vele napra,inkább este lefekvés előtt kezeld vele a bőröd. Max heti kétszer!! (Lehet kicsit csípni fog) Ezzel tonizálsz is egyben, hisz benne van a citrom!

Heti 2-szer mehet a maszk is. Az egyik: kicsi reszelt alma, élesztő,zúzott fokhagyma!20 percig hagyhatod a bőrödön! A másik: zúzottfokhagyma+méz! Egyszer ezt, egyszer azt tedd rá. A mézes inkább hidratál!

Egyébként pedig mindemellett javaslom, egyél nagyon sok zöldséget(ubit főleg) és élesztőt!! Csokit NE! Na jó, módjával lehet! :))

Sok sikert! Legyen szép bőröd!

2011. júl. 23. 16:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen volt a bőröm, én jártam vele bőrgyógyászhoz... Kaptam rá gyógyszert, de az sem egy olcsó mulatság. :S A pattanásaim elmúltak, de még mindég nem túl szép a bőröm... gyakran kipattogzik, és az arcom egyik felén kis piros foltok vannak, amik állandóan begyulladnak. :( Most sószappant vettem, 1000 Ft dm-ben, úgy néz ki ez hatásos... Amúgy kipróbálhatod azt is, hogy kamillateával mosod az arcod, meg ahol még van patid. Tonikból egy időben a Fabulont használtam, az 600 Ft és jó is.
2011. júl. 23. 16:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Meg írd be keresőbe, hogy pakolás zsíros bőrre, és egy csomó találat lesz házilag elkészíthető pakolásokra.
2011. júl. 23. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!