Akiknek festett a haja! Mennyi idő/pénz (talán macera) havonta a hajfestés?
kb hátközépig érő hajam van és a festésen gondolkodom, mert olyan semmilyen barna, nekem viszontetszenek a mély, karakteres barnák. nincs sok tapasztalatom. otthoni festéket használtok vagy fodrász festi a hajatokat? milyen időközönként(nem nő gyorsan a hajam)? mennyibe kerül havonta kb? és persze mennyire teszi tönkre a hajat(sajnos nekem elég vékony szálú)?
előre is köszi a tapasztalatokat!
Szia.!
Nekem hátközépig érő dús, nagyon gyorsan növő hajam van. Nekem fodrász festi mostmár. kb 6 hetente járok festetni és 2800Ft-ot füzetek. 2 hónappal ezelőtt még dobozos festékkel festettem itthon de abból is már 3 doboz kellett ami már 3000Ft volt és így inkább fodrásra váltottam. De ígylegalább teljesen olyan a hajszínem mint amilyet mindig is akartam.
füzetek=fizetek
fodrásra=fodrászra
bocsi :)
hát nekem elég töredezett lett a hajam a melír/festéstől ...
Dehát nekem ez tetszik... nem akarom megváltoztatni,akármennyire is fáj.
A pénz miatt ne aggódj, havi 2-3K tényleg nem sok...
Viszont ha festeted,akkor mindenképp használj onnantól kezdve balzsamot,és legfőképp HAJVÉGÁPOLÓT.
balzsamot már most is használok, de a hajvégápolós ötletet köszi.
igazából utálom a hajam sose hordom kibontva, ezért szeretném befestetni, talán több önbizalmam lenne. ráadásul tényleg tetszik. azt hiszem maradok a fodrászos festésnél, valami szép színt.
igaz hogy ha sötétebbre festjük az kevésbé káros?
hát,alapjában véve igaz,mivel a szőkítésnél sokszor leszívatják a hajat,ez pedig nagyon károd.
Sőtétítésnél nem kell,tehát ... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!