Változtassak valamit a hajamon vagy maradjon ilyen? (kép)
legyen hosszabb/rövidebb? új szín?
17L
(légyszi nézzétek el a fekete melltartót.. :D)
Gyönyörű a hajad. *.*
Most nagyon irigy vagyok.Ha megkérdezhetem festett?Ha igen,ird le légyszi,hogy milyen hajfestékkel fested,mert pontosan ilyen szinű hajat szeretnék.Amúgy egyetértek az előzővel sokkal szebb a második képen göndören a hajad.
Szerintem ez a haj úgy gyönyörű, ahogy van. :D
Egyébként ahhoz képest, hogy 17 vagy nagyon szép melleid vannak. :)
köszönöm mindenkinek:)göndören én is jobban szeretem,de persze, hogy szögegyenest kaptam...
közepes sütővassal csinálom,de fejjel lefelé tartva,vhogy így: http://www.youtube.com/watch?v=XKSKUJYUg6A
jótanács: először hideg vassal próbáljátok megtanulni a módszert mert első pár alkalommal nagyon szép égési sérüléseket lehet szerezni(tapasztalat):D
13:21 nem festett,de barátnőm Perfect Mousse 465(csokibarna)-val festett és majdnem egy az egyben ugyanilyen lett:)
13:43 haha köszi:)
Gyönyörű *.*
Milyen sampont/balzsamot használsz, ha szabad kérdezni, ez elképesztő... *.* ŁŁ :(
Hát mivel a fejed nem látjuk, nehéz megmondani. a 2. képen a vége szép. az 1. képen szerintem elég béna, bocsi. :D
De lehet, hogy alapvetően tök bénán áll, vagy valami, ezt így nehéz megmondani arc nélkül.
Festést nem javaslom, mert tönkreteszi. Vágass belőle kicsit, az első alapján ráférne. Ha unod (márpedig a hosszú, egyszerű hajat elég könnyű megunni ugye XD), vágass frufrut, ha nincs, vagy kicsit másfajtát, az feldobja, ha meg nagyon unod, vágasd le, új ember leszel (hosszú, szép hajam volt, levágattam vállig érőre és imádtam, nem hiányoltam évekig, egy ismerősöm meg a combig érő haját vágatta csutkára, és nem bánta meg :D). De ne mi döntsünk sztem. XD
Ne haragudj,de milyen az az 5 perces pakolás?:S
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!