Min változtassak, vagy mit használjak? (Bővebben lent)
Mielőtt magadra kensz minden szart, olvasd el legalább a használati utasítást...
Sminket sminklemosóval mosunk le, nem tonikkal, ami összehúzza a pólusokat és belezárja a koszt, amitől kész a pattanás.
Ha lemostad, jöhet a tisztítás, nem szappannal, mert szárítja a bőrt, amitől az csak még több zsírt termel védekezésképp, amitől ugye megint csak csúnya lesz a bőröd. Szóval vegyél egy erclemosót, gélt, zselét, tejet, van annyi, mint a nyű.
Utána, ha már tiszta az arcod, használhatsz tonikot, de szerintem ez a legfeleslegesebb része, a hideg víz is megteszi. Összehúzza kicsit a pólusokat, de olyat vegyél, amiben nincs alkohol, mert az megintcsak nagyon szárít.
Végül jöhet a hidratálás egy nem zsíros krémmel.
Persze ha gagyi sminket kensz magadra, akkor nem sokat változik semmi. De ha olyan a bőröd típusa, akkor sem segít a Jóisten se, esetleg brgyógyász. De ha ezeket betartod, akkor valószínűleg javulni fog a helyzet.
Ja és lemosókból se a legolcsóbbat vedd, ha semmiképp nem tudsz drágábbra költeni, akkor javaslom a Rossman Synergen cuccait, meg van aki a Balát isteníti. Előbbi tapasztalatom szerint egész jó.
Köszönöm a tanácsokat.
Vettem egy arctisztító tejet, akkor ez önmagában elég lesz? Vagy ezenkívül még valamit használjak?
szia! én nivea visage young-ot használok. reggel este használom, és bevált de azért januárban megyek kozmetikushoz, mert az sem árt.:) meg ugyan vegyes(zsíros/normál) az arcom vettem egy nivea krémet,/kék kerek tégelyest/ és az is tökjó, bár igaz azt inkább a kezemre használom. de néha az arcomra is.
szóval lényeg: tisztitás, tonik, hidratálás reggel és este! üdv, Boldog Karit:)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!