Mit tehetnék még? Vagy min változtassak?
Tudom, hogy volt már sok ilyen kérdés, olvasgattam is őket. De szeretnék véleményt kérni.
Ér valamit a BANO Calcium-kovaföld kapszula? Kb mennyi idő után vette észre a változást? Illetve egy nap az előírt 3 szemet kell szedni, vagy elég 2 is (reggel-este)?
Ha valakinek nem segített mennyi idő után hagyta abba a szedését?
Előtte próbáltam a Biovannet az nem segített. Most reménykedek ebben. Elsősorban picit szeretnék javítani a hajam állapotán, mert 4 éve nagyon rövidre lett nyírva. Most viszont szeretnék hosszú hajat (2 éve növesztem) de iszonyat lassan nő, töredezik és hullik is.
Nem vasalom, nem szárítom. Egy héten 2x mosom Gliss Kur tápláló olaj samponnal, a végére általában avonos
hajvégápoló szérumot kenek. Gyakran szoktam csalános főzettel leöblíteni hajmosás után. Havonta, 2 havonta van levágva a végéből. Mit tehetnék még? Vagy valakinek valami bevált módszer?
A válaszokat előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!