Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Unom a hajamat mit változtassa...

Unom a hajamat mit változtassak rajta?

Figyelt kérdés
Hosszú,olyan hátközépig érő szőkés barna hajam van.Alakja már nemnagyoon van,rég voltam fodrásznál. Már kicsit unom, valami ötlet hogy mit csináljak vele?
2011. jún. 26. 19:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Vàgasd le lépcsõzetesen, àltalàban jól àll mindenkinek az ilyen frizura, és klasszul is néz ki.
2011. jún. 26. 19:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Fesd be feketére. Ha nincs frufrud, akkor vágj frufrut, ha meg van, akkor növeszd meg.
2011. jún. 26. 19:53
 3/3 anonim válasza:
Nekem is derékig érő hajam volt.Nem olyan régen le lett vágva.Most a vállamig ér.(kleopátra haj,tömött végekkel,nem kiritkítva)Életem legjobb döntése volt,nem bántam meg:).Remélem tudtam segíteni.
2011. jún. 26. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!