Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért mindig ilyen a hajam?...

Miért mindig ilyen a hajam? Hogyan változtassak?

Figyelt kérdés

A hajam olyan mint egy szénakazal!Semmi élet nincs benne és hülyén göndörödik!Még törik is! Teljesen elvagyok keseredve!

Hogyan tudnék segíteni rajta hogy ne töredezzen ennyire szép szine legyen vagy valami mert rossz ránézni:S

Segítenétek??egy 16 éves lány

2010. júl. 24. 16:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Fhú nekem is pont ilyen megmosom és úgy nézek ki mint valami kócos oroszlán..én most vágattam belőle elég sokat ,hogy ne legyen töredezett mert nekem se volt szép..hát ha tenni akarsz érte a vasalót meg ezeket felejtsd el én se nyúlok már azzal hozzá mert az csak ront rajta..a napon szárítsd a hajad télen meg majd magától megszárad és lehet hülyeség de én mikor alszok a hajam szépen a fejem alá simítom és reggelre nem az a száraz vmi lesz hanem simább és a tapintása se olyan durva..ha meg elugrok valahova napszemüveget teszek rá így attól is néz ki valahogy meg van hajpánt stb..már vettem rá mindenféle szert hát most tesztelgetem őket meg azokat amiket házilag kell rátenni.
2010. júl. 24. 16:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia.Ha hosszú hajad van és a vége töredezik akkor szerintem menj el fodrászhoz vágdasd le rövidre a hajad és várd,hogy megnőjön.Egészséged,erős haj fog nőni helyette.Mást nem nagyon tudsz a töredezett hajjal csinálni.Hajmosáskor mindig használj balzsamot+pakolást.Ne vasald,ne fesd a hajad.Szebb lesz. :)
2010. júl. 24. 16:47
 3/6 anonim ***** válasza:
szia. szerintem sűrűn menj fodrászhoz, és a végéből vágass le mindig,hogy ne legyen annyira töredezett. vagy csináltass valami új frizurát ha már unod a mostanit..:)az arcos is teljesen más lesz tőle,és legalább felfrissül a hajad! ez mellett használj töredezett,vékony szálú hajra való sampont,balzsamot, esetleg hetente használhatsz hajpakolást is! hajmosás után ha nem muszáj akkor ne szárítsd meg,mert az csak még jobban roncsolja a hajat! hagyd,hogy magától száradjon meg!
2010. júl. 24. 16:47
 4/6 anonim ***** válasza:
előző vagyok. és kb ugyanazt írtam le mint az elöttem lévő hozzászóló.:S bocsi, ő kicsit gyorsabb volt:P
2010. júl. 24. 16:48
 5/6 A kérdező kommentje:

most voltam fodrásznál jóval a vállam alá ért a hajam most vállig ér és még mindig törik!:S:SMármint akkor nem tört csak most kezdett el...a napokban vettem észre:/

A gliss kurtól a narancssárgát (sampon + fújóka) használom..hát nem tudom:Snem hinném h bármit is változott volna:/ Ezeken felül pedig ilyen tojásos mézes pakolást csinálok hetente+vitamint is szedek h nőjjön de semmi!Tanácstalan vagyok:S de azért köszi a válaszokat:)

2010. júl. 24. 16:53
 6/6 anonim ***** válasza:
A napfény miatt törik. A nyár egész egyszerűen a haj (valamint a bőr) gyilkosa. NApon sose szárítsd. Sajnos igen, ha ilyenkor vágatsz belőle, még akkor is törni fog. Nem jó túlápolni a hajat, de a pakolások ideje most van itt. Télen elég lesz havonta 1-szer 2-szer pakolást tenni a hajadra, mert akkor alapból mindenkinek szebb. A vasalást tényleg mellőzd, szárítsd be körkefével a hajad, Pesten a Kiss József utcában (VIII.ker.) van egy fodrászkellékes, Hajasék is ott veszik a körkeféket, nagyon jók, tényleg hamar be lehet vele szárítani a hajat. Várd meg míg a hajad majdnem teljesen száraz, kenj rá hővédőt, mert ez egyenesít is és körkefével szárítsd be. Sokkal tovább szebb marad az állaga mintha vasalnád és tartósabb is. Van a Gliss Kur-nak hajfényspray-je, ezt a végén fújd a hajadra és akkor nem fog száraz szénakazal benyomást kelteni.
2010. júl. 25. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!