Melyik a legjobb hajfesték? (fekete)
Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 00:23
1/12 anonim válasza:
Én azelőtt csak Loreált használtam,de rájöttem,hogy a Palett ugyanazt a hatást nyújtja.
2/12 Vérszomjas pandamaci válasza:
Amit 10 percesként hirdetnek, azt ne használd. Amikor meg akartam szabadulni a feketétől (eszméletlenül hullott tőle a hajam), akkor a fodrász azt mondta, hogy persze, le tudja szedni a hajamról, de ugye nem azzal a 10 percessel festettem, mert akkor nem tudja garantálni az eredményt.
3/12 anonim válasza:
Nekem a fodrász azt mondta,hogy minden hajfestéknek 10 perc a hatóideje.30 percig meg csak sötétedik,de 30 perc után meg értelmetlen rajtahagyni,mert csak roncsolja a hajat.Amúgy a fodrász a béna,ha nem tudja leszedni.Oxyreloaddal lejön.Én is szabadultam már meg festéktől,és volt,hogy kipróbáltam azt a 10 perceset is,akkor mondta,hogy ugyanaz.
4/12 anonim válasza:
mármint feketétől szabadultam meg :)
5/12 anonim válasza:
Én régebben Palette 100% colort használtam, de az hamarabb kikopik, minthogy feltünő lenne a lenövés..
Most Syoss-t használok, teljesen jó.
De egyébként én is kiváncsi vagyok mások tapasztalataira(:
6/12 anonim válasza:
Én most feketét növesztek le,palettet használok,étcsoki barna árnyalatot,egyáltalán nem látszik a lenövésem,és nekem nem kopik ki hamar,havonta festem.Syos-t egyszer próbáltam,de nagyon csípte a fejbőröm,és szárította a hajam.Mondjuk mindenkinél mást váltanak ki.
7/12 Vérszomjas pandamaci válasza:
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:02
Nem tudom, nekem azt mondta, hogy azzal a fajtával mindig szenved.
8/12 anonim válasza:
Nem lehet,hogy csak azért mondta,mert nem érte el a kívánt eredményt,amire számítottál?
9/12 Vérszomjas pandamaci válasza:
Nem, előtte mondta a telefonban, még mielőtt hozzákezdett volna. Merthogy sokszor volt vele rossz tapasztalata korábban.
Amúgy sikerült leszednie.
10/12 anonim válasza:
Na,akkor az a lényeg.Én már félek a fodrászoktól.Magamnak vágom-festem.Sosem tudják olyan fazonra megcsinálni,ami jól is áll,és megy a személyiségemhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!