Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek jól állna a...

Vanda-angel kérdése:

Szerintetek jól állna a fekete haj? Vagy ha nem akkor melyik hajszín lenne a legjobb ami jól áll?

Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 15:46
 1/9 A kérdező kommentje:
2011. jan. 24. 15:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem értek ugyan az ilyenhez de eléggé szomorú arcot vágsz szerintem amitől a mostani fekete/sötét hajszíned csak még melankolikusabbá tesz lehet valami világosabb hajszín jobb lenne mondjuk valami vörös vagy szőke.
2011. jan. 24. 15:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Vörösesbarna nem tetszene? Vagy csokibarna?
2011. jan. 24. 15:51
 4/9 anonim ***** válasza:
A mostani szin is jo...de nem ertem az arckifejezesed...Olyan mintha pszihopata lennel,mar ne is haragudj.
2011. jan. 24. 15:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Sztem is olyasmi kellene egy kis vörös vagy világosbarna szín.A fekete nagyon depissé tenne és nem is egy jó szín sztem.Nem áll jól mindenkinek.Neked is vmi világosabb vidítóbb szín kellene.
2011. jan. 24. 15:53
 6/9 anonim válasza:
0%
kopasz
2011. jan. 24. 15:56
 7/9 anonim ***** válasza:
hagyjátok már az arckifejezésével :D (bár mindenesetre vicces) egyébként szerintem sem rossz ez a sötét szín. A szemöldököd miatt ne válassz semmiképpen világos színt. Talán a fekete egzotikussá tenné az arcod.
2011. jan. 24. 16:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a fekete jól állna, meg legyen egyenesítve.. szemöldököd meg vékonyabb, és nem fogsz komornak tünni:)
2011. jan. 24. 16:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem igen.
2011. jan. 24. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!