Vanda-angel kérdése:
Szerintetek jól állna a fekete haj? Vagy ha nem akkor melyik hajszín lenne a legjobb ami jól áll?
Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 15:46
2/9 anonim válasza:
Nem értek ugyan az ilyenhez de eléggé szomorú arcot vágsz szerintem amitől a mostani fekete/sötét hajszíned csak még melankolikusabbá tesz lehet valami világosabb hajszín jobb lenne mondjuk valami vörös vagy szőke.
3/9 anonim válasza:
Vörösesbarna nem tetszene? Vagy csokibarna?
4/9 anonim válasza:
A mostani szin is jo...de nem ertem az arckifejezesed...Olyan mintha pszihopata lennel,mar ne is haragudj.
5/9 anonim válasza:
Sztem is olyasmi kellene egy kis vörös vagy világosbarna szín.A fekete nagyon depissé tenne és nem is egy jó szín sztem.Nem áll jól mindenkinek.Neked is vmi világosabb vidítóbb szín kellene.
7/9 anonim válasza:
hagyjátok már az arckifejezésével :D (bár mindenesetre vicces) egyébként szerintem sem rossz ez a sötét szín. A szemöldököd miatt ne válassz semmiképpen világos színt. Talán a fekete egzotikussá tenné az arcod.
8/9 anonim válasza:
Szerintem meg a fekete jól állna, meg legyen egyenesítve.. szemöldököd meg vékonyabb, és nem fogsz komornak tünni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!