Nem akarok többé fekete lenni! Mi a legjobb, legkevésbé roncsolo modja ennek? A hamvasitosampontol nem lesz világosabb?
már 3 éve fekete vagyok...de az utobi egy éveben max 3x festettem be...már majd fél éve nem festettem,nem is nagyon fekete inkább barna ,de mivel nem olyan sötét az eredeti hajam a lenövés is látszik.
vagy nagyon világos barnaszeretnék lenni vagy vörös/piros.
egy kevésbé roncsolo modszer?
én 2 évig voltam fekete, és elkezdtem befesteni vörösre, nekem baromira teteszik hogy a hajamon mostmár kb. 6-7 cm vörös alul meg ilyen sötétebb barnás vörös(ez lett a feketéből) szal sztem ha vöröset akarsz, simán fesd be és legalább egyedi :D
18L
Szijja:)
Én olvastam már olyan eljárásról, amivel egy festés során kivilágosítható a haj és nem is roncsol:)
Adok egy linket, itt olvastam, de ha például írsz a vendégkönybe, akkor ott válaszolnak a kérdésedre:
Ha viszont messze laksz...szerintem máshol is csinálnak ilyet:)
Sok sikert:)
18/L
2600 Vác, Horgásztói út.7.
/Vác-Sződliget között a Toyota Autócentrumnál lévő Lakóparkban/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!