Lányok, hogyan szoktátok hordani a hajatokat?
Figyelt kérdés
Suliba vagy/dolgozol, otthon vagy, mész valahova? Képek is jöhetnek:)2011. júl. 5. 17:01
11/14 anonim válasza:
Ha suliba mentem vagy dolgozni megyek akkor szinte mindig kontyban hordom.
Nagyon ritkán simán befonva vagy copfban. Kiengedni csak akkor szoktam, ha vásárolni megyek vagy valami programom van, esetleg különleges alkalmakkor. Hétköznapokra ez macerás, mert pl. ha leülök a pályaudvaron lelóg a koszba, ráülök, stb. Ha kiengedem akkor is muszáj hátratűznöm, mert olyan sok hajam van, hogy tiszta háromszög fejem lesz tőle.
Vagy ez, vagy legalább hajpántot rakok.
12/14 anonim válasza:
Nekem olyan hajam van,hogy egyenes a teteje az alja meg kunkododik. :( tehát néhaleengedem kivasalva vagy göndörítve
néha felcoffozom hátra vagy oldalra :)
13/14 anonim válasza:
Kopasz vagyok,így erre nincs gondom!
14/14 anonim válasza:
mindig kiengedve van, csak ha kötelező, akkor fogom össze :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!