Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csajok ti milyen időközönként...

Csajok ti milyen időközönként szoktátok mosni a hajatokat?

Figyelt kérdés
Ilyenkor mit raktok a hajatokra, mivel ápoljátok, vasaljátok, göndörítitek stb. minden ami ebbe beletartozik
2011. ápr. 24. 12:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem viszonylag jó hajam van, úgyhogy ősszel, tavasszal elég egy héten egyszer mosni. Télen amikor megázik, akkor többször kell, illetve nyáron amikor leizzadok akkor is. Ilyenkor általában vasárnap és szerdán mosom, bár van, hogy lusta vagyok :$$

Egyébként én szombat este teszek rá ricinusolajat, és egész este a fejemen van befóliázva, és vasárnap délelőtt megmosom. Nem szoktam túlzásba vinni a hajápolást: csak sampont és balzsamot teszek rá, vagy ha rossz állapotban van akkor hajpakolást is, de ez ritka :)

Amúgy nem vasalom, nem is göndörítem .. megszárítani sem szoktam, mert pont az benne a jó, hogy mindig máshogy szárad meg. Van hogy nagyon hullámos, van, hogy nem annyira, szóval változatos xD

2011. ápr. 24. 12:35
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Kétnaponta mosom, nagyon tönkerettem a hajam. Van, hogy megmosom és másnap már megint kell, mert annyira zsíros. Zsíros ajra való sampont használok, ha kifogy másfajtát veszek, nehogy megszokja a hajam. Dúsító balzsamot, kókuszos hajöblítőt használok. Olyan vékonyszálú, hogy ki sem kell fésülnöm. Negyed óra alatt megszárad, majd vasalom. Végül hajlakk.
2011. ápr. 24. 12:40
 3/16 anonim ***** válasza:
70%

Hetente kétszer mosom, Wu2 Miraculum samponnal, ez eltüntette a zsírt is meg a korpát is a hajamról. Hajmosás után Elseve tördezett hajra való kifésülő balzsamot (spray) használok, ezt nem kell kimosni.

Ha van időm, akkor dobok fel egy pakolást: 1 tojássárgája + 2 tk ricinusolaj + 1 ek étolaj - éjszakára fenthagyom, reggel lemosom. Nagyon feldobja a hajat.

2011. ápr. 24. 12:57
 4/16 anonim ***** válasza:
Én durván 3 naponta szoktam mosni, hol zsíros, hol korpás hajra való samponnal, ugyanis szokta váltogatni a hajam hogy épp mire van szüksége. de mindenféleképpen használok balzsamot is, hogy könnyebb legyen fésülni mivel elég hosszú hajam van. miután megtöröltem még hajdúsító habot szoktam rátenni hogy ne legyen nagyon lapos. aztán megszárítom, de ha elég meleg van csak félig.
2011. ápr. 24. 12:58
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
3-4 naponta mosom, mikor hogy van rá szükség. Avonos sampont használok (mangó illat van), és felváltva vagy olívaolajos vagy szőlőmagos balzsamot használok, majd tejproteines pakolást teszek rá. Mivel nagyon dús hajam van, sosem várom meg, hogy magától megszáradjon, mert közben megfázna a fejbőröm, de így is a legkisebb fokozaton szárítom, tárcsás hajszárítóval. Ha olyan hangulatom van, göndören hagyom, ha nem, akkor kivasalom, 160 °C-on, hővédőt alkalmazva (ezt szárítás előtt is a hajamra fújom). Ha göndören hagyom, gyakran bevizezem, hogy még életteltelibb legyen.
2011. ápr. 24. 13:30
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én átlagban 4 naponta mosom (van hogy 3, de van hogy 5), WU2 Miraculumot használok én is. Nagyon bevált, már alig zsírosodik a hajam. Utána teszek rá Alverde balzsamot, vagy mézes- tejes pakolást (Rossmannban vettem), ahogy éppen kedvem van. Aztán kifésülöm spray-vel még vizesen (göndör a hajam, csak úgy lehet kifésülni), és hagyom magától megszáradni.
2011. ápr. 24. 13:31
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
A gyakoriság változó nálam, 2-3-4 naponta mosom. Mosás előtt pár órával vagy előző nap este teszek kókuszolajat a hajamra. Ha nem a jól bevált samponomat használom, akkor sampon+balzsam+leave-in+olaj, ha gyereksamponnal mosom, akkor csak sampon+kókuszolaj. Utána hagyom megszáradni magától és ennyi. Ha szükséges mosások között is teszek rá egy borsónyi kókuszolajat.
2011. ápr. 24. 13:31
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

2-3 alkalommal mosok (általában vasárnap, kedd és csütörtök)

ilyenkor Elseve sampon+ ugyanilyen balzsam heti 1x pedig ricinusolaj és Serical Latte hajpakolás

2011. ápr. 24. 14:42
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

2 naponta muszáj hajat mosnom, de most vettem egy új sampont a ( [link] ezt :D itt olvastam hogy ez jó zsíros hajra is, és tényleg bejött. már 3 napja mostam hajat és egész jól bírja. Igaz hogy nem olyan mint 1. nap de nem vészes :) Végre egy sampon ami bevált.

Amúgy nem szoktam nagyon balzsamozni se, mert attól még hamarabb zsírosodik a haj, meg van vasalásra [link] ez :D és ennyi kb. Mondjuk nekem nem töredezik a hajam, pedig minden nap hajat vasalok már vagy 3 éve. Igaz hogy emelett 1-1,5 havonta fodrászhoz járok de csak ritkíttatni, a végéből ritkán vágatok mert nem törik. 18/L

2011. ápr. 24. 14:44
 10/16 anonim ***** válasza:

Kétnaponta mosom, sajnos ilyen gyakran igényli, nagyon gyorsan zsírosodik.

Syoss-t használok, sampont is meg balzsamot is, meg vagyok vele elégedve. :)

Vasalni nem vasalom, mivel egyenes a hajam. Göndöríteni csak alkalmakkor szoktam (pl összejövetelek, buli stb) mert nem szeretem az összefogott, feltűzött hajat (nekem ugyanis nem áll jó) de mégsem mehetek sima, kiengedett hajjal, ezért hullámosítom, göndörítem.

2011. ápr. 24. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!