Csajok ti milyen időközönként szoktátok mosni a hajatokat?
Nekem viszonylag jó hajam van, úgyhogy ősszel, tavasszal elég egy héten egyszer mosni. Télen amikor megázik, akkor többször kell, illetve nyáron amikor leizzadok akkor is. Ilyenkor általában vasárnap és szerdán mosom, bár van, hogy lusta vagyok :$$
Egyébként én szombat este teszek rá ricinusolajat, és egész este a fejemen van befóliázva, és vasárnap délelőtt megmosom. Nem szoktam túlzásba vinni a hajápolást: csak sampont és balzsamot teszek rá, vagy ha rossz állapotban van akkor hajpakolást is, de ez ritka :)
Amúgy nem vasalom, nem is göndörítem .. megszárítani sem szoktam, mert pont az benne a jó, hogy mindig máshogy szárad meg. Van hogy nagyon hullámos, van, hogy nem annyira, szóval változatos xD
Hetente kétszer mosom, Wu2 Miraculum samponnal, ez eltüntette a zsírt is meg a korpát is a hajamról. Hajmosás után Elseve tördezett hajra való kifésülő balzsamot (spray) használok, ezt nem kell kimosni.
Ha van időm, akkor dobok fel egy pakolást: 1 tojássárgája + 2 tk ricinusolaj + 1 ek étolaj - éjszakára fenthagyom, reggel lemosom. Nagyon feldobja a hajat.
2-3 alkalommal mosok (általában vasárnap, kedd és csütörtök)
ilyenkor Elseve sampon+ ugyanilyen balzsam heti 1x pedig ricinusolaj és Serical Latte hajpakolás
2 naponta muszáj hajat mosnom, de most vettem egy új sampont a ( [link] ezt :D itt olvastam hogy ez jó zsíros hajra is, és tényleg bejött. már 3 napja mostam hajat és egész jól bírja. Igaz hogy nem olyan mint 1. nap de nem vészes :) Végre egy sampon ami bevált.
Amúgy nem szoktam nagyon balzsamozni se, mert attól még hamarabb zsírosodik a haj, meg van vasalásra [link] ez :D és ennyi kb. Mondjuk nekem nem töredezik a hajam, pedig minden nap hajat vasalok már vagy 3 éve. Igaz hogy emelett 1-1,5 havonta fodrászhoz járok de csak ritkíttatni, a végéből ritkán vágatok mert nem törik. 18/L
Kétnaponta mosom, sajnos ilyen gyakran igényli, nagyon gyorsan zsírosodik.
Syoss-t használok, sampont is meg balzsamot is, meg vagyok vele elégedve. :)
Vasalni nem vasalom, mivel egyenes a hajam. Göndöríteni csak alkalmakkor szoktam (pl összejövetelek, buli stb) mert nem szeretem az összefogott, feltűzött hajat (nekem ugyanis nem áll jó) de mégsem mehetek sima, kiengedett hajjal, ezért hullámosítom, göndörítem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!