Hogy szoktátok göndöríteni a hajatokat?
én így szoktam :) :
http://www.youtube.com/watch?v=Js7bzNS470s&feature=fvwrel
igaz ez NEM göndörítővel és NEM is hajvasalóval készül, de szerintem nagyon jó az eredmény :) remélem ez is jó és segítettem valamit :)
előző válaszoló vagyok.
igaz a linkel amit küldtem nem olyan göndör hajat lehet elérni mint amire szerintem te gondoltál :/
Fonással tényleg jó, bár így inkább hullámos lesz, mit göndör. Nekem fonás után olyan torzonborz a hajam, ezért összefogom lófarokba, így nem lesz lapos az összefogott rész, és kicsit lazább, vadócabb külsőt ad.
Házi praktikákat próbáltál már? Nagyon jók a hullámok megtartására, vetekedik néhány hajlakkal, hajfixálóval.
Valaki elmagyarázná nekem,hogyan fonta be a haját a csajszi a videóban?Nekem ez nagyon bonyolultnak tűnik:D
Egyébként én is befonatni szoktam anyával,csak 1-enként,pici tincsekbe,elég hosszú idő,de utána szép a hajam,igaz,hogy hullámos,és nem göndör,de nekem nagyon tetszik:)
én a hajvasalómmal szoktam.
először nem ment, de rájöttem: csavard körbe a hajad a hajvasalóra, aztán azt húzd lefele, de közbe csavard a hajvasalót. ez így lehet, hogy bonyolult, de hidd el, hogy majd könnyű lesz. így nagyon jó göndör lesz. ezek után csatokkal kis időre csatold fel, és fújd le hajlakkal.
hogy tovább tartson a göndörség, használhatsz hajmosás után göndörítő habokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!