Milyen gyakorisággal szoktátok ritkíttatni a hajatokat?
sok az a baj kevés akkor meg az,ha göndör az a baj,ha egyenes akkor az !
NŐK
Elborzadni a ritkitason?
Miert? Nem egyertelmu, hogy nem mindenkinek tetszik ugyanaz?
Nekem jelenleg (par honapja) ehhez hasonlo frizuram van (csak egyszinuben es hosszabb) [link]
A formahoz hozzatartozik, hogy ritkitani kell, mert van hajam boven, hiaba vagna bele a fodrasz a fazont, egyaltalan nem igy nezne ki ritkitas nelkul.
Arrol ne is beszeljunk, hogy nyaron nekem igy sokkal konnyebb, kb 15 perc nekem a hajmosas balzsamozassal, szaritassal egyutt es nincs 60 fok kanikuamban a tarkom kornyeken, csak mondjuk 40. :D
Mivel szerencses vagyok es gyorsan no a hajam, igy altalaban nyar vegetol mar csak vegebol vagatok, hagyom bedusulni es telen hullamosan/felgondoren hordom, vastagon, hogy melegitsen is.
A kerdesre is valaszolva: en 2 havonta mindenkeppen vagatom, tavasszal/nyaron ilyenkor mindig ritkitva is van. Ha nincs vagatva, ritkitva, akkor mar formajat veszti.
De az en hajam tenylegesen gyorsan no, atfestes miatt tudom kovetni a novekedest (regen szoke volt, most voros, a korabban szokere festett resz hamarabb elveszti a fenyet). Meg nincs egeszen egy eve az atfestesnek es a regi szoke resz mar vall alatt van. A fodraszom azt mondja, hogy ez gyors nagyon.
Szoval gondolom ha valakinek lassabban no, akkor nem kell ilyen sokszor ritkitani.
Igen, elborzasztanak, főleg az ilyen emós, elb@szott hajak..., Lehet, hogy divatosak, de szerintem -és úgy általában a 15 évnél idősebbek szerint- egyszerűen nem szép.
Mint pl ez: [link]
De az ő dolga.
Szerintem nincs szebb egy dús hajzuhatagnál, aminek igazi tömege van, bár talán kicsit "ódivatú", legalábbis nem annyira trendi, mint az agyonnyirbált tömeghajak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!