Milyen fogamzásgátló jó pattikra?
Menj el a bőrorvoshoz majd a nőgyógyászhoz, majd megmondják! :)
Amúgy nekem Lindynette20 van és előtte is szoktak lenni pattanásaim és most is vannak...de nem is azért írattam ;) ...Ezzel azt akartam mondani, hogy valakinek segít a pattanásokra, valakinek nem...de csak azért szerintem ne kezd el szedni, ha nem vészes.
L,20
Nekem a sok pattanásra Diane-35-öt írtak fel (a Cypromix is ugyanaz, csak más gyártótól). A pattanások mind el is múltak, pedig tele volt az egész fejem, VISZONT:
ilyet ne fogadj el, mert én 3 hét alatt híztam tőle 5 kilót úgy, hogy közben diétáztam és tornáztam minden nap annyit, mint előtte is. és nagyon nehezen ment le belőle, ami vissza is jött. (Egyébként évekig szedtem.) Egy másik lánynak is ezt írták fel, ő nem figyelt arra, hogy ne hízzon el, és ő nem csak 5 kg-t szedett fel, hanem sokkal többet.
Most másfajta fogamzásgátlót használok, alig van benne hatóanyag, szóval csak fogamzásgátlásra jó, pattikra nem, úgyhogy ettől vannak pattanásaim, csak sokkal kevesebb. De ezek a pattanásaim olyanok, hogy mindig csak egy újabb púp jön ki, de nem érik meg, és nem múlik el (vagy ha igen, akkor majd hosszú idő múlva, mert eddig még nem múlt el), mivel tisztán csak hormonális oka van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!