Fogamzásgátló min változtat rajtam? A bőrömön hajamon bármin.
Nagyon sok mindent.
Nekem például eltűntek a pattanásaim (egy része...). Viszont van olyan ismerősöm, aki szőrösebb lett, elhízott. Olvastam, hogy a mellek méretét is befolyásolja, a haj zsírosságát, bőrön ugyanezt. Szóval szinte mindent. Lehet, hogy nagyon jól jársz vele, viszont lehet megszívod:S.
Erre nem lehet ráhúzni egy sémát. Ez mindenkinél más, a hormonváltozás mindenkiből mást hoz ki. Sokan mondják, h letisztult a bőrük, stb, na, ez nálam nem így lett, és egy jó 5 kilót magamra kaptam 2-3 hónap alatt.
Viszont az áldásos hatása, hogy beállt a menszeszem, sokkal rövidebb ideig tart, és mennyiségre is kevesebb, sőt görcsölni sem szoktam olyan durván, mint előtte.
Nálam pl semmit. Bőröm kb ugyanolyan, talán az a havi két pattanással kevesebb, ami a havim előtt jött ki pluszba.
De ez tényleg egyéni kinél milyen mellékhatásokkal jár.
Én 2,5éve szedem azt hiszem a Lindynette fogamzásgátlót, de én nem veszem észre semmi változást!:)
Kicsit híztam..(max 3-4kilót) De én ezt nem ennek tudom be....saját hibámból nőtt hozzám!:D
De mkinek más szerintem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!