Pattanásos bőrre mennyire jó a Dienille fogamzásgátló? Sokat használ? Tapasztalatok? 19/L
Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 00:38
1/10 anonim válasza:
A fogamzásgátlót nem bőrön át kell bejuttatni,hanem szájon át.
2/10 anonim válasza:
szerintem tudja,hogy nem bőrön kell bejutattni.....
4/10 A kérdező kommentje:
Jesszusom...mindenkit megkérek, h csak az Írjon, akinek van ESZE!!
Ezt a fog.gátlót a bőrgyógyász Írta fel...2az1ben....véd és szépÍt is.. Viszont hallottam ismerősöktől, h nekik nem nagyon vált be....
Könyörgök csak az Írjon, aki TUD OLVASNI...a kérdésben az állt, az Írjon, akinek van tapasztalata!!.....Hiába..nagy az isten állatkertje..és túl sok a bunkó...az eszüket pedig csak kevesen használják...
2011. júl. 22. 21:25
5/10 A kérdező kommentje:
És még mielőtt vki azzal jönne, h bőrgyógyász nem Írhat fel fog.gátlót, az használja az eszét és gondoljon arra, h ezt az egyszerűsÍtés kedvéért Írtam Így...természetesen ő csak javasolta....
2011. júl. 22. 21:27
7/10 A kérdező kommentje:
Ne Írj kommenteket, ha nem tudsz hasznos információval szolgálni. Főleg akkor ne, ha még alapvető dolgokkal sem vagy tisztában...például azzal, hogy egyes fogamzásgátlók szépÍtik a bőrt....szánalom.
Mindenki nevében köszönöm!
2011. júl. 25. 12:27
8/10 anonim válasza:
Most olvastam utánna és elég sok jó dolgot írtak...:)) én nekem is pontosan ez a bajom, pattanások...és le is támadtak szinte hülyének néztek h ilyet írok h pattanásra fogamzásgátló de hát istenem ha egyszer van rá... már mindet bevetettem de semmi... nekem is ezt ajánlották..Ja, és pl a Dienille betegtájékoztatón is ez olvasható: ,,A nők pattanásos (aknés) tünetei, a Dienille alkalmazásának hatására javulnak. " :))
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Végre egy pozitÍvan értékelhető hozzászólás!:)
2011. júl. 26. 23:01
10/10 anonim válasza:
Szia ! :) en a masodik levelet szedem, es a borom csak kiutesesebb lett... Lehet az en hormonjaimra hat mashogy.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!