Pattanásos, sebes arcbőrre a bőrgyógyász nektek milyen
gyógyszert/kencét írt fel?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekelne a termék neve,mert az arcom sokszor pattanásos, és ha kinyomom általában 1 ideig seb lesz helyette,és nemtudom mivel kezelhetném az arcom!Nagyon magam alatt vagyok ezmiatt!18/L
Nekem dalacint írt fel, aknés volt a bőröm, nem sebes. De menj el, mert mindenkinek más a bőre szóval lehet neked más kence kéne.
2011. máj. 31. 23:15
2/12 anonim válasza:
tényleg keress fel te is egy bőrgyógyászt, általában ezeket a krémeket főleg gyógyszsereket csak receptre adják ki.
nekem tetralysan gyógyszert, és isotrexin kencét írt fel. egyelőre csökkentette nekem a pattanásokat.
2OL
2011. máj. 31. 23:19
3/12 anonim válasza:
Nekem az Isotrexin anno nem használt... Nekem a vény nélkül kapható Akneroxid vált be
2011. máj. 31. 23:21
4/12 anonim válasza:
ma 23:19-es vagyok, tényleg sok embernek nem használ, nekem annyira nem volt brutál az arcom, szinte csal oldalt csúnya, lehet ezért használt nekem. vagy nem tudom. de többen is mondták nekem, hogy nem vált be nekik.
2011. máj. 31. 23:25
5/12 anonim válasza:
Nekem Zinerytet, és a lelkemre kötötte, hogy ne nyomkodjam. Nehéz volt meg állni, de kb 2 hónap alatt olyan lett a bőröm mint a babapopsi. És azóta eltelt több mint egy év, és ezalatt az egy év alatt alig volt pattanásom, pedig előtte nagyon csúnya volt a bőröm.
24L
2011. máj. 31. 23:32
6/12 anonim válasza:
Miután kinyomod, nem szoktad lefertőtleníteni tonikkal? Talán akkor nem sebesedne ki.
Amúgy nekem az Aknesol sokat használ a pattanásaimra.
2011. máj. 31. 23:37
7/12 anonim válasza:
Skinoren+hormonkészítmény, szerintem utóbbi kezdett hatni, amíg csak kenegettem (vagy négy különböző receptre kapható krémet kipróbáltam), nem voltátütő változás. Aknés bőröm van/volt.
2011. máj. 31. 23:55
8/12 anonim válasza:
Nekem csomó kencét írtak, semmi nem használt.
Így nekem egy elég durva gyógyszert kellett szednem, a neve Roacuttan, plusz ehezkötelező volt fogamzásgátlót szedni.Segített sokat, de soha többet nem vállalnám, engem nagyon kikészített az a bogyó.
2011. jún. 1. 00:03
9/12 anonim válasza:
aknenormin
2011. jún. 1. 00:45
10/12 anonim válasza:
Nekem Duac gélt és mosakodókrémet írt fel. Szerencsére használt, mondjuk nem volt vészes az arcom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!