14 éves lánynak írna fel bőrgyógyász gyógyszert ha csúnya a bőre?
Anyukád elég buta, már bocs... Megvárja, míg nagyon csúnya lesz a bőröd és csak akkor visz orvoshoz...? El kell menni bőrgyógyászhoz, ő fogja mérlegelni, hogy mi lenne a legjobb, valószínűleg külső szert fog javasolni (Pl. Dalacin T-t), szájon át szedős gyógyszert akkor írnak, ha nagyon nagyon csúnya a bőr. De ez nem jelenti azt, hogy meg kell várni, hogy csúnyább legyen, addig meg szenvedni... Ejnye-ejnye... Ez persze nem neked szól!
26/N
szia!
hát szerintem adna rá valamit.
unokatesóm kamasz korában kapott krémet, vagy gyógyszert már nem is tudom, mert nagyon elkaparta a pattanásait mindig. csúnya barna foltok voltak az arcán, és a karján. szépen elmúlt neki.
tudom nehéz megállni, de ne nyomkodd, próbáld rávenni magad:)
22l
Biztos,hogy adna gyógyszert.
Bár én kaptam gyógyszert is meg krémet is de még mindig nem múltak el. Remélem neked használni fog.
L/18
"szeretnék elmenni bőrgyogyóhoz hogy írjon fel gyógyszert rá, de anyum azt mondta lehet h nem elég csúnya ahoz hogy gyógyszert adjon... "
Drága kicsi szívem, ezt te írtad. Mi nem ismerünk, csak abból tudunk kiindulni, amit leírsz. Ha az ellentétét írod le a valóságnak, arról szerintem nem mi tehetünk, nem megsértődni kell, hanem szépen összeszedni a kérdés érdemi megválaszolásához szükséges infókat (=látott már bőrgyógyász, kezelést is kaptál, de nem használt).
megint második vagyok, valóban nem volt világos a kérdésed.
de én elnézést kérek, hogy lebutáztam anyudat, tökre megértelek, én is gyűlölöm, ha szidják a családomat.
ha valaki bántja őket, olyan szinten eldurranok, hogy.... hát én nem tudtam volna ilyen szépen higgadtan válaszolgatni, és védeni az anyukámat, mint te:P cifrábbakat írtam volna az tuti:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!