Mik lehetnek ezek a pöttyök a fenekemen, mi okozhatja őket? (kép) Olyanok válaszát várnám, aki élőben látott már hasonlót. Bőrgyógyász csak annyit mondott, alkati dolog, de majd kinövöm. De hát 21 éves vagyok. Olyan csúnya.
Annyit kell még tudni, hogy nagyon száraz a bőröm, nem hordok tangát sose, csak normál/francia pamut alsókat. A combom oldalára is kezdenek elterjedni. Hiába kenem testápolóval, neogranormonnal, canestennel, semmi se használ.
Szerintem attól van, hogy beizzad.
Vagy allergiás vagy a mosószerre/öblítőre. Én is allergiás vagyok valamelyikre, ugyan ilyenek jöttek ki rajtam, csak a hasamon.
Esetleg próbáld meg még bekenni hintőporral, mielőtt indulsz valahova (ezt az izzadás miatt írom)
Vagy még megpróbálhatod rázókeverékkel kezelni.
Több ötletem nincs:S
22N
Én 19 éves vagyok de kb 15 éves korom óta kop ilyen a fenekem!!!Fúhde nagyon utálom olyan csúnya.Én neogranormonozni,alkoholozni,és hintőporozni szoktam.Esetleg kipróbálhatod:)Picit segít,halványítja,és kevesebb is van belőlük,már 1 fokkal jobb a helyzet de teljesen lehetetlen elmulasztani és még így is pocsék.Úgy 1 éve nekem átterjedt a combom belső felére...Hurrá.
Jah és én tangát hordok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!