Szexi vagy csúnya az anyajegy?
szexi?? xD
Hát nem szexi, de nem taszító.
21/F
Barátnőmnek is van kb ott ahol neked.
Hát szeretem tehát nem foglalkozok vele de tekintve, hogy ingyen leszedik az SZTK-ban így érdemes megcsináltatni, mert szebb úgy. Az a lényeg, hogy szőrszál ne legyen benne.
Egy kis hozzáfűznivalóm lenne a leszedetéshez:
A csúnya heg az szebb lesz utána? (Ha olyan a bőröd ami hegesedésre hajlamos tényleg ronda lesz a helye, láttam már párat.)
Én tele vagyok anyajegyekkel, de nem zavar egy csöppet se.
Szerintem jobban jársz ha leszedeted. Mert ha heges is lesz oké nem olyan szép de ha fürödni jársz ezek el mérgedhetnek, bármikor megsérül, feltőzést kapsz de a legrosszabb csak most jön a nap sugaraktól még elis rákosodhat akármikor és a bőrgyógyász nem biztos hogy mindent megnézi ha sok van. Nekem is így van sok van és szinte mindenhol de már muszály levetetnem mert, piszkálja a ruha és vérzet is. A lézer se rossz de az visszanőhet a sebészi úton viszont SOHA. Lehet hogy fájdalmas de csak amíg érzéstelenítőt adnak. Ha úgy érzed nagyon fáj mert ez érzékeny terület akkor alkalmanként 1-2 darabot vetes le. Nálunk 3-at vesznek le alkamanként. És nem ezek a bőrből kiemelkedők a veszélyesek hanem ami nem emelkedik ki. Nem beszélve arról hogy lehet később férjhez mész és azt kéri vetesd le most gyorsabban gyogyul és jobban a bőröd mint 10 évvel később. Nekem sokkal több van hidd el...
REmélem tudtam segíteni így utólag
hehe:DD Nekem több mint 100 van, és pàrom is tiszta pöttyös dalmata:))
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!