Csúnya a sok anyajegy?
Figyelt kérdés
Nekem rengeteg van (nem nagyok, hanem olyan " normálisak"), pl az arcomon is..:-(2009. jan. 17. 10:37
1/6 anonim válasza:
Nekem is rengeteg anyajegyem van, szinte mindenhol.
Az arcomon is van, de ott tetszenek, azt mondják jól áll:)
Mondjuk ott nem túl sok van.
Engem csak azért zavar mert nem tudok menni szoliba miattuk:(
2/6 anonim válasza:
Csak annyira, mint a szeplők.
Nekem is sok van, az utóbbi időben egyre hülyébb helyeken jönnek ki, de én nem törődök velük.
Kapom a visszajelzéseket, úgy látszik mást se zavar.
3/6 anonim válasza:
Én szeplős vagyok és anyajegyeim is vannak bőven. Tini koromban nagyon gátlásos voltam emiatt, de ma már nem zavar. Szolizok is, és semmi bajom, nagyon szép barna a bőröm és így kevésbé feltűnőek a szeplők és az anyajegyek. Valahogy a hófehér bőrömön nem mutatnak túl jól, de így barnán tökéletes.
4/6 anonim válasza:
a szeplő nem csúnya
max,kicsit fura ha az egész arc tele van vele ennyi.
lindsay lohan-pl: az apád anyád idejöjjön filmben is játszik,mint kislány és neki is televan az arca,mégsem mondom csunyának és nem is csúnya
5/6 A kérdező kommentje:
akkor jó:-) köszi a válaszokat..nekem még nem mondtak róla se jót se rosszat..csak engem zavarnak :(
2009. jan. 17. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!