Mitöl van a sok anyajegy? Szerintetek csúnya?
Nem tudom mitől van,sajnod nekem is több van és zavar nagyon is,le szeretném szedetni,de nincs rá időm és félek is.Én nagyon rosszul érzem magam,irigylem akinek nincs.
De másnál nem szoktam csúnyának látni,de van amelyik tényleg ronda tud lenni,ha szőrők állnak ki,meg ha nagyon nagy v. nagyon kiálló és nagyon feltünő.Én a szép tiszta bőr szebbnek tartom.
nekem is eleg sok van es engem is zavar....
de nem kene neked se es masoknak sem..
ien vagy te
aki szeret az veluk egyutt szeret meg minden
szerintem ne szedessetek le mert az mar nem ti lesztek
mindenki ugy jo ahogy van
Én le szeretném szedetni,mert én marha boldogtalan vagyok,nagyon bánt,és én csak akkor tudnék önmgam lenni,elfogadni részben magam,mert sajnos eleve nem voltak toppon amikor engem gyártotak,na jól van igazából tini korom elején csúsztam el külsőleg.De sajnos minden féle orvosi beavatkozástól félek,így nincs rá esélyem,hogy összejöjjön,így marad a bohóc szerep,meg az önutálat,undor.Az élet valakikkel nagyon kiszúr,ez csak egy dolog a sok gondom közül,szóval hívő ember sose leszek,az már biztos,mert valaki túl sok jót kap az élettől és valaki meg nem.
De attól függ milyen az az anyajegy,ha szőrős,és hagyják hogy lógjanak a szőrők az csúnya,vagy ha nagyon nagy,ha nagy felületet folal el,de alapjában nem az,mármint nem ronda.
Nekem is elég sok van,és zavar,megszabadulnák örökle ha lehetne,a három kívánság közül ez lenne az egyik nekem.
Hát relatív,hogy néz ki,mennyi van,nagy területen van stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!