Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mik lehetnek ezek a pöttyök a...

Mik lehetnek ezek a pöttyök a fenekemen, mi okozhatja őket? (kép) Olyanok válaszát várnám, aki élőben látott már hasonlót. Bőrgyógyász csak annyit mondott, alkati dolog, de majd kinövöm. De hát 21 éves vagyok. Olyan csúnya.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Annyit kell még tudni, hogy nagyon száraz a bőröm, nem hordok tangát sose, csak normál/francia pamut alsókat. A combom oldalára is kezdenek elterjedni. Hiába kenem testápolóval, neogranormonnal, canestennel, semmi se használ.

2011. ápr. 17. 18:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen mióta az eszemet tudom....Sztem a szellőzés hiánya miatt van, dehát nem járhatok bugyi/nadrág nélkül :D
2011. máj. 9. 00:40
 12/13 anonim válasza:
100%

Nekem is ilyen.

A testápoló azthiszem azért segített, mert azt olvastam, hogy ezek a pöttyök lehetnek a hidratáltság hiányától is. Azaz hidratálni kell, amit te megtettél az önbarnítós testápolóval.

Nekem még azt mondták, hogy jó rá a betadine sampon is, de ez gyógyszertárban beszerezhető és 1 flakon kb. 3500Ft.

(Bár ez a barátnőmnél tutira bejött, de neki még a karjai + a lábai is ilyenek voltak.) Nem tom.

Én most Bephanten plust vettem, nem akarom elkiabálni, de ez most egész jó (995Ft), de fontos a folyamatos hidratáltság is.

Hülye pasik!!! Az egész miattuk van!

Lese sz@rnám, hogy ilyen, mert én nem is látom, meg nem is fáj!

2011. júl. 13. 19:06
 13/13 A kérdező kommentje:
Nos, azt hiszem, megtaláltam ennek a diagnózisát: keratosis pilaris a neve, angolul a 'chicken skin' néven is rá lehet keresni. Nem tudni, mitől van, egyszerűen aki hajlamos rá, annál kialakul. Lehet örökké fennálló is, de el is múlhat akár olyan 30 éves kor után... sokmindent nem lehet tenni ellene, valóban a hidratálás a legtöbb kb., amit tehetünk. Ezeket olvastam.
2012. jan. 3. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!