Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyira zavar titeket a strandon ha a fiu felsőteste heges? Régebben nagyon sok pattanás volt de a bőrgyógyász felírt 1 gyógyszert de maradtak meg hegek! Ez mennyire zavarna titeket?
Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 21:00
1/7 anonim válasza:
engem nem zavar kivéve ha nagyon undorító de ha már begyógyult heg akkor szerintem nem gond
2/7 anonim válasza:
Ha az arcodon is van, akkor elég tré
3/7 A kérdező kommentje:
Begyógyult és szolizok is minden héten és levegőzök, hogy múljon gyorsabban de naGYON LASSÚ :(
2010. máj. 11. 21:04
4/7 anonim válasza:
A hegek nem múlnak el, azok véglegesek. Engem amúgy egyáltalán nem zavar, bár azért nyilván van egy határ ami már engem is zavarna. Barátom teste is tele van kis hegekkel, nekem is van egy pár, egyikünket se izgatja ;)
5/7 anonim válasza:
Mivel az illető nem tehet róla, ezért nem fogom "kicikizni" érte (amúgy se szokásom), ha erre gondolsz. :)
6/7 anonim válasza:
engem nem zavarna
akit zavar vagy beszól, az önmagáról állít ki szegénységi bizonyítványt, ne foglalkozz vele!
7/7 anonim válasza:
Mekkora a farkad? Mert ha megáldott az Isten, nem érdekelnének a hegeid...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!