Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mennyira zavar titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyira zavar titeket a strandon ha a fiu felsőteste heges? Régebben nagyon sok pattanás volt de a bőrgyógyász felírt 1 gyógyszert de maradtak meg hegek! Ez mennyire zavarna titeket?

Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 21:00
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
engem nem zavar kivéve ha nagyon undorító de ha már begyógyult heg akkor szerintem nem gond
2010. máj. 11. 21:02
 2/7 anonim ***** válasza:
43%
Ha az arcodon is van, akkor elég tré
2010. máj. 11. 21:04
 3/7 A kérdező kommentje:
Begyógyult és szolizok is minden héten és levegőzök, hogy múljon gyorsabban de naGYON LASSÚ :(
2010. máj. 11. 21:04
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
A hegek nem múlnak el, azok véglegesek. Engem amúgy egyáltalán nem zavar, bár azért nyilván van egy határ ami már engem is zavarna. Barátom teste is tele van kis hegekkel, nekem is van egy pár, egyikünket se izgatja ;)
2010. máj. 11. 23:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mivel az illető nem tehet róla, ezért nem fogom "kicikizni" érte (amúgy se szokásom), ha erre gondolsz. :)
2010. máj. 14. 08:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

engem nem zavarna

akit zavar vagy beszól, az önmagáról állít ki szegénységi bizonyítványt, ne foglalkozz vele!

2010. máj. 14. 09:29
 7/7 anonim ***** válasza:
48%
Mekkora a farkad? Mert ha megáldott az Isten, nem érdekelnének a hegeid...:)
2010. máj. 14. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!