Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Zavar titeket a pattanás csajok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar titeket a pattanás csajok?

Figyelt kérdés
Fiu vagyok és elég gyakran elbátortalanodok, vagy egyáltalán nem merek csajozni mert mindig ugyérzem hogy elcsufitanak a pattanások. Titeket nem zavar lányok ha egy srác arcán van pár kiseb (szóval csak közepesen pattanásos nem a nagyondurva) pati. vagy nemis veszitek figyelembe?
2010. máj. 28. 22:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
A pattanás nem zavar, de az hogy patinak hívod...
2010. máj. 28. 22:44
 2/17 anonim ***** válasza:
Hát....ha elég sárga a közepe és olyan, mintha bármelyik pillanatban kipattanhat, akkor azt ne! De ha piros foltok maradnak utána vagy ilyesmi, az nem zavar.
2010. máj. 28. 22:46
 3/17 anonim ***** válasza:

A pati kifejezés az, ami engem is zavarna.

Amúgy van rájuk segítség, nem biztos, hogy feltétlenül cipelned kell őket.

2010. máj. 28. 22:47
 4/17 A kérdező kommentje:
Gennyesel nem merek elindulni inkáb eltávolitom a genyt mielöt elindulnék valahova, és akor csak piros folt marad ugye. sry a pati ért akkor csak már nem akartam kiirni hosszan.
2010. máj. 28. 22:49
 5/17 anonim ***** válasza:
Pati :)))
2010. máj. 28. 22:51
 6/17 anonim ***** válasza:
én is olyan voltam, és nemért semmit a sok szar pattanástalanító, naponta töpször most meg a fejed hideg vizzel és az használ! am szerintem se nagyon zavarja a csajokat mert nekem is volt már pár és egyik se mondta hogy zavarja
2010. máj. 28. 23:01
 7/17 anonim válasza:
30%

osztálytársamnak a fél feje pattansából áll... na az már zavarna

de egy pár az elmegy.. ezzel jár a serdülő kor xd

2010. máj. 28. 23:27
 8/17 anonim ***** válasza:
83%

pati:D de aranyos vagy :DD

am engem azért eléggé zavar :S de majd elmúlnak

2010. máj. 28. 23:37
 9/17 anonim ***** válasza:
téged zavar egy csajon? na, pont annyira zavarja a csajokat is, mint téged. én elhányom magam tőlük, de ha nekem van pattanásom, én sem várom el, hogy gennyes-vörös pofával tetsszek a pasimnak.
2010. máj. 29. 04:45
 10/17 anonim ***** válasza:
Pár pattanás számomra nem a világvége, de azt igenis elvárom egy pasitól, hogy kezeltesse a bőrét kozmetikussal, bőrgyógyásszal és ne csak siránkozzon, hogy milyen csúnya a bőre.
2010. máj. 30. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!