Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, a pattanás kizáró ok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, a pattanás kizáró ok?

Figyelt kérdés
Hát mióta visszajöttek a pattanásaim azóta az önbizalmam egy kicsit megcsappant... Nem merek így egy lány elé kerülni :S
2009. okt. 24. 17:25
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Kezeld.Ha nem csúnya nem kizáró ok :) Csak mondjuk ne fehéredjen mindenhol,mert az viszont taszító (legalábbis nekem)
2009. okt. 24. 17:26
 2/24 anonim ***** válasza:
81%

Ha te is annak érzed akkor igen. Ha nem, akkor nem.

Nem mindegy, hogy mit sugárzol a környezetednek.

2009. okt. 24. 17:27
 3/24 anonim ***** válasza:
80%

igen! :S

ha nem sok akkor nem... :)

2009. okt. 24. 17:43
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
pattanások nemcsak rajtad vannak, hanem a lányokon is. lényeg, hogy mindig legyél ápold, kezeld őket. és ne legyél zárkózott a pattanások miatt, ne is gondold, hogy rajtad vannak, légy vicces, kedves és akkor a lányokat se fogja érdekelni. 17/L
2009. okt. 24. 19:07
 5/24 A kérdező kommentje:
Hm, köszi! Megpróbálom :)
2009. okt. 24. 19:14
 6/24 anonim válasza:
88%
ha nem fehéredett még ki csak piros..és kevés akor nembaj..én barátomon is van..és engem nemzavar..söt ha nem is lenne rajtamár lehet nemtecene..:Dnekem igytecik..igyszeretem..és még sose zavart egy pasin se..kezeld de ha nemmulik elakor se aggodj:P
2009. okt. 24. 21:25
 7/24 A kérdező kommentje:
Na ezt jó hallani. Köszi :)
2009. okt. 24. 22:09
 8/24 anonim ***** válasza:
77%

nekem is van:)

de ne egyél sok csokit meg szotyit meg tökmagot meg ilyen zsíros magokat! akkor jobban elmúlik:)

lány voltam

2009. okt. 24. 22:27
 9/24 anonim ***** válasza:
73%
én ismerek olyan csajokat a környezetembe akik imádják kinyomogatni a fiúk pattanásait,tudom nemnormális,de ezt le kellett irnom xD
2009. okt. 25. 19:49
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy előttem is sokan írták, lehet kezelni. Meg nehogy ez miatt önbizalomhiányos legyél! Te is ugyanolyan szerethető vagy, mint egy 'tökéletes' bőrű pasi.
2009. okt. 25. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!