Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, a pattanás kizáró ok?
Figyelt kérdés
Hát mióta visszajöttek a pattanásaim azóta az önbizalmam egy kicsit megcsappant... Nem merek így egy lány elé kerülni :S2009. okt. 24. 17:25
11/24 anonim válasza:
Az emberek 90%ának van,főleg a 30as évei előtt,tehát nem gáz. Használj rá valamit (Aknesol,Aknefug krémek)és legyél ápolt. A barátomnak is van pár,nekem is,ez van,ettől még tetszik..:)
12/24 anonim válasza:
Szerintem nem:)
Sőt vannak olyan lányok akik szeretik a barátjuk pattanásait nyomogatni(nem sokan de vannak)
Engem egyáltalán nem zavarna:)
13/24 anonim válasza:
igen az Aknesol nagyon jó,nekem pár nap alatt rendbe hozta az arcom.próbáld ki;)
14/24 anonim válasza:
tom bután hangzik de menj el egy kozmetikushoz... és ott ajánl vmit, bőrgyógyászat, vagy bemész egy drogériába...
15/24 anonim válasza:
ne aggodj nem oan veszes a dolog. ha fontos neked h jol kinezz akkor meg arclemosot is hasznalhatsz mert az segit h kevesebb % jelennyenek meg ujak. este kend be magad jol pattanasellenive es ha gondolod oan is van h eltakarja a pattanasaidat (borszinu krem). egy csaj ha meg beled esik nem erdekli az ien hiba. hidd el h tom. 16/L
16/24 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztató szavakat :)
2009. okt. 30. 14:06
17/24 anonim válasza:
18/24 anonim válasza:
Menj el kozmetikushoz vagy csak hasznákj pl Garnier PureActive-t
19/24 anonim válasza:
Őszintén: engem azért nem zavar ha a pasin van, mert nekem is van. Nekem sem múlik el olyan egyszerűen... :S Tudom mit érez.
20/24 anonim válasza:
Uhh 17/F vagyok^.^ vannak pattanásaim de igen kevés és azis fogyatkozik használd ezt a (zynerit-et vaggy mit)nagyon cool^.^ amugy énis furán éreztem emiatt eggy csajnál mert épp randim volt.de jobban megnéztem őt és rajta is volt eggy kevés még örültem is neki esküxDa lényeg hogy ne pláza cicát keress mert annak csak (asszem így írják)(Brad Pitt jönne bexD)Sok sikert kívánok neked:)a csajoknál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!