Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar titeket a pattanás csajok?
És teszel valamit ellenük?
Én 18L vagyok, és nekem is vannak. régebben mindenféle kencékkel próbálkoztam, de sza*ra sem valók. Pár hónapja rendszeresen járok kozmetikushoz, és láss csodát, egyre kevesebb van. Pár hét, és teljsen elmúlnak.
Szóval neked is ezt ajánlom. És ne hidd, h ciki, mert nem az. Akkor az, ha nem kezelteted őket. Mert látom, h nagyon zavar téged.
És a kérdésre konkrétan: mivel nekem is van, nem zavar, ha a fiúnak lenne pár. De ha már nekem nem lenne, akkor is elnézném neki, csak ne üljön tétlenül. De nem undorító, meg semmi ilyesmi, mert tudom milyen, és nem tartom rossznak, csak tenni kell ellene. :)
18L
Mindenkinek más a bőre, valakinek túl szára, valakinek túl zsíros. De igen, ahogy előttem is írták, tenni kell ellene!
Kozmetikus, krémek stb. Ha teszel ellene, nem lesz az arcodon, avgy jóval kevesebb, ha látják, hogy teszel azért, hogy ápolt legyél, a helyenként megjelenő pattanást figyelembe se fogják venni.
Pati.. de aranyos vagy(:
Amúgy nem zavar. Ha tényleg nem olyan durvák akkor elférnek... :DD
"pasi vagyok naná hogy sirva jöttem el a fájdalomtól"
Bocs, de ez a mondat XD
A kozmetikus rövid távon rondábbá teszi, de hosszú távon szebb lesz tőle a bőröd, a bőrgyógyász meg tud felírni tablettákat, amik garantáltan rámennek a patika, meg minden más bacira is, ez a baj vele, hogy antibiotikum, de én úgy vagyok vele, hogy ezért bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!