Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ez igénytelenség vagy inkább...

Ez igénytelenség vagy inkább egészséges életmód?

Figyelt kérdés

Mennyire tartotok igényesnek/igénytelennek egy olyan lányt(nőt), aki nem dezodort használ, hanem parfümöt, soha nem használ testápolót, és az arctisztító tonikokat is elvből elítéli az ezekben található méreganyagok miatt. Illetve a haját is csak vízzel mossa ugyanezen okok miatt. Elgondolkodtam és első hallásra lehet, hogy furcsa, mert nem ezt szoktuk meg, de nem lehet, hogy ezzel kevesebbet árt magának, mint aki agyon szennyezi a bőrét?

Kíváncsi vagyok mások véleményére is.

Köszönöm a válaszokat

2011. máj. 15. 13:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
érdekes
2011. máj. 15. 14:24
 22/25 anonim ***** válasza:

Én ezt annyira nem értem,hogy a haj 3-4 hónap után "öntisztító"lesz.Oké,addig stimmel,hogy nem termel rengeteg zsírt,csak amennyi épp szükséges,nade a koszt azért csak nem taszítja.

A zsírba(még ha kevés is)beletapad a por,szennyeződés stb...

2011. máj. 15. 14:33
 23/25 anonim ***** válasza:
Lin, pedig bizony öntisztuló lesz, és a por sem marad meg benne, mert a zsírosodás beáll, de mint írtam ez nagyvárosi környezetben NEM megvalósítható..persze, ha Afrika közepén élnénk, akkor simán lehetne ;)
2011. máj. 15. 14:37
 24/25 anonim válasza:
szerintem ez a normális. Én se használok dezodort parfümöt is ritkán és jobban szeetem a házi szappanokat a tusfürdőnél. a hajmosás nem tudom mennyire hatásos csak vízzel de biztos egészségesebb az illető haja mint azoké akik minden sz*arral kezelik a hajukat.
2011. máj. 15. 15:22
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Amennyiben a civilizációtól jó messze él, teljesen jó. De ha 10 percre kimegyek az utcára, már érzem, hogy legalább a kezemet alaposan meg kell mosni, meg hogy mindenfél por, piszok, szmog, stb rámtapadt. Azt pedig akármeddig mosod, akkor sem jön le vízzel. Egyre nagyobb divat visszatérni az őskorba higiénia tekintetében, oké, nem kell sampont-balzsamot-pakolást, testépolót, ilyenolyan vackokat magadra kenni, de azért a tusfürdő, sampon, arctisztító és dezodor alap. Annál undorítóbbat pedig nehezen tudok mondani, mikor valakin érzem a parfümöt az izzadtságával keveredve...

Ha annyira féltitek a bőrötöket, vegyetek patikai, meg bio meg mittomén milyen vackokat, ha attól jobb, de azért ez így igénytelenség netovábbja.

2011. máj. 15. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!