Szerintetek nagyon ronda/ gáz, ha ennyi hajam van? ( genetika)
ennek a pasinak ugyanolyan hosszú színű, fazonú, hullámos haja van mint nekem , és legfőképpen ilyen "sürüségben"
Nagyon ronda ez?
16/L
hát BASSZUS én a LINKELT képre utaltam! nem a tiedre!!
nyilván szebb a dús haj!!!!!!!!!
és basszus mit kell itt a képet ( vagyis mondjuk engem) így minősíteni?
Azt kérdeztem, hogy ronda gáz esetleg visszataszító e a linkelt képen látható haj , avagy sem.
nem a hencegéseidre voltam kíváncsi, tudhatnád, hogy ez nekem rosszul esik , mindössze egy igen vagy egy nem választ vártam. nem pedig, hogy itt fényezed magad.
én meg nem tudom mit kell kiakadni. most mondtam el, hogy milyen szép az ilyen haj (igen, az enyém is ilyen), de főleg a tiédre gondoltam. és igen, irigykednek. de biztosan a tiédre is irigykednek, csak nem tudsz szöveget értelmezni, és elsiklassz a dícséretek felett.
szerintem elég sokan megmondtuk már, hogy a dús haj nagyon szép tud lenni, ha foglalkoznak vele egy kicsit. akkor meg mit kell kiakadni? nyilván szebb, mint a "3-szál-hajam-van, mert 5 éve vasalom emocsahhjszy". szerintem túl nagy feneket kerítesz a dolgoknak...
de utolsó, nem érted, hogy pont arra akar utalni a csaj, hogy neki milyen vékonyszálú és NEM dús a haja?:D
amúgy nyugi, nem ronda :)
de ha összefogod akkor a hüvelykujjad kerületénél nem vastagabb :S
19:59-es .. köszönöm (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!