Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek nagyon ronda/...

Szerintetek nagyon ronda/ gáz, ha ennyi hajam van? ( genetika)

Figyelt kérdés

[link]

ennek a pasinak ugyanolyan hosszú színű, fazonú, hullámos haja van mint nekem , és legfőképpen ilyen "sürüségben"

Nagyon ronda ez?

16/L

2011. máj. 11. 19:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
NEM ronda a hajam basszus! én nagyon szeretem, hogy nincs annyira tönkremenve, hogy két oldalt már kopasz vagyok! és a barátom imádja, a többi lány meg irigykedik, hogy miért nincs ennyi haja, mint nekem.
2011. máj. 14. 15:13
 12/18 A kérdező kommentje:

hát BASSZUS én a LINKELT képre utaltam! nem a tiedre!!

nyilván szebb a dús haj!!!!!!!!!

2011. máj. 15. 09:56
 13/18 A kérdező kommentje:

és basszus mit kell itt a képet ( vagyis mondjuk engem) így minősíteni?

Azt kérdeztem, hogy ronda gáz esetleg visszataszító e a linkelt képen látható haj , avagy sem.

nem a hencegéseidre voltam kíváncsi, tudhatnád, hogy ez nekem rosszul esik , mindössze egy igen vagy egy nem választ vártam. nem pedig, hogy itt fényezed magad.

2011. máj. 15. 10:00
 14/18 A kérdező kommentje:
... hogy mennyire irigykednek rád
2011. máj. 15. 10:01
 15/18 anonim ***** válasza:

én meg nem tudom mit kell kiakadni. most mondtam el, hogy milyen szép az ilyen haj (igen, az enyém is ilyen), de főleg a tiédre gondoltam. és igen, irigykednek. de biztosan a tiédre is irigykednek, csak nem tudsz szöveget értelmezni, és elsiklassz a dícséretek felett.

szerintem elég sokan megmondtuk már, hogy a dús haj nagyon szép tud lenni, ha foglalkoznak vele egy kicsit. akkor meg mit kell kiakadni? nyilván szebb, mint a "3-szál-hajam-van, mert 5 éve vasalom emocsahhjszy". szerintem túl nagy feneket kerítesz a dolgoknak...

2011. máj. 15. 13:45
 16/18 anonim ***** válasza:

de utolsó, nem érted, hogy pont arra akar utalni a csaj, hogy neki milyen vékonyszálú és NEM dús a haja?:D

amúgy nyugi, nem ronda :)

2011. máj. 15. 19:59
 17/18 anonim ***** válasza:
:O ez lenne a vékonyszálú??? hát akkor nemtom... nekem ez dúsnak tűnik de mind1
2011. máj. 15. 20:14
 18/18 A kérdező kommentje:

de ha összefogod akkor a hüvelykujjad kerületénél nem vastagabb :S

19:59-es .. köszönöm (:

2011. máj. 15. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!