Igazából ez a kérdés nem ide tartozik de légyszi nézzétek el mert hiába próbáltam a kategóriát beállítani egyszerüen nem engedi"mindig a szépség kategóriát adja be".
Szóval az a problémám,hogy rászoktam az orrcseppre,és egyszerüen semmivel se tudok leszokni,nincs valami házilagos módszeretek?Vettem tengervizes orrcseppet de az nem használ:S,és mivol elfogyott a rendes orrcseppem fulldokolnom kell holnap regglig.(itt ahol lakok 4kor bezárt a gyógyszertár).
2011. máj. 10. 17:01
1/9 anonim válasza:
Próbálj meg nem orrcseppezni , ha nem bírod ki tedd el valahová az orrcseppet. De mindenesetre a túlzott használat nagyon károsítja az orrnyálkahártyát.
2011. máj. 10. 17:11
2/9 A kérdező kommentje:
Nem tudok egyszerűen mit tenni.Ha nem csepeggtetek akkor annyira eldugul,hogy semennyire de úgy ahogy mondom semmi levegőt nem kapok az orromon.Ha fújom akkor semmi nem jön ki belőle.És egyszerűen egy kín szenvedés komolyan:S aludni se tudok igy:(
2011. máj. 10. 17:13
3/9 anonim válasza:
mióta csinálod? egyébként náthás vagy? mert nekem van, hogy 2 hétig eltart a nátha, és addig folyton kell orrcsepp :S az is lehet, hogy allergia, ami idén jött ki, ezesetben irány az orvos.
ha viszont tényleg "függőség" akkor próbáld ki, hogy egyre kevesebbet csepegtetsz minden nap. végső esetben pedig orvos.
2011. máj. 10. 17:53
4/9 anonim válasza:
Vele az szokott lenni, hogy nátha alatt ráállok az orrcseppre és amikor már sehol nincs a betegség, akkor is muszáj használnom, mert folyton bedugul az orrom. Én sajnos csak úgy tudom elhagyni, hogy fogom magam, abbahagyom... Ettől persze 2 napig nem kapok levegőt, de utána szépen kitisztul és minden okés orrcsepp nélkül. Újabban pedig igyekszem egyáltalán nem használni. Ha nagyon tűrhetetlen a nátha, akkor sós vizet szoktam alkalmazni.
2011. máj. 10. 17:57
5/9 anonim válasza:
Igen, sajnos van ilyen..:S Mindenképpen a tengervizes orrsprayt próbáld erőltetni, és kibírni azt a pár napot amíg javul a helyzet.
2011. máj. 10. 20:11
6/9 A kérdező kommentje:
Allergia tuti nem mert az orvos evégett el küldött allergia tesztre is.Szóval nem az a hunyó.Tavaly nyár végén megfáztam és sajnos a sok használat miatt rászoktam.Volt ,hogy 1-2 hónapra letudtam szokni de sajnos jött mégegy megfázás és újból előről:S de már nagyon rossz.Pedig próbáltam nemhasználni az orrcseppet és csak mértékkel csepegtetni a nátha alatt de mégis visszaszoktam:(
2011. máj. 10. 21:47
7/9 anonim válasza:
Én is ezzel a gonddal küzdök több mint 10 éve! Hidd el erre nincs orvosság, nagyon erős akarat kell, de még úgyse biztos a leszokás... Én pl felhigítottam és úgy van hogy tovább tart (bár elég ritka). :/
2011. máj. 11. 15:53
8/9 A kérdező kommentje:
:( És uge milyen rossz?Potyára pénzkidobás:S a legolcsóbb orrcsepp is 750 ft amit hetente többször kell vegyek.A higítással már én is próbálkoztam amúgy.Ja és igaz ez egy olyan dolog amit aki nincs benne az nem értheti.Könnyen mondják,hogy ne használj és ennyi de egyszerűen kibirhatatlan az eldugult orr és 1 résnyi levegőt se kapok ha bedugul mivel nem a takonytól dugul el hanem attól hogy a nyálahártyának elvonási tünetei vannak az orrcseppre...
2011. máj. 12. 15:21
9/9 anonim válasza:
Így igaz! Én már az egyik orrlyukamra alig kapok levegőt még orrcseppel együtt is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!