Sajnos rászoktam, hogy minden nap mosok hajat. és ha már a második napon nincs megmosva akkor nagyon zsíros és összeáll. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. jan. 22. 06:26
1/3 anonim válasza:
nekem is ez van,nekem másnap baromira elkezd viszketni,harmadik nap meg zsíros lesz,de ez nálam újkeletű,eddig nem volt ilyen gond..én most megpróbálok sampont váltani,meg pakolásokat rárakni,(lehetőleg olyat amiben kevés vegyi anyag van)valami házi cucc lenne a legjobb.de javaslom kérdezd meg a fodrászodat mi lehet az oka hátha ő ajánl valami okosat..ja és hordj sapkát ebben a téli hiegben a fejbőr is hamar "megfázik",az is lehet baj..de ha rájöttem a megoldásra-megírom...
2/3 anonim válasza:
Én is voltam így. Ha félhosszú hajad van, akkor másnap tupírozd meg, s úgy fogd össze, nem fog zsírosnak hatni, kibír úgy egy napot, s ezzel lehet átszoktatni, kitolni a hajmosást. Szintén ha félhosszú a hajad, gondolom reggel szoktad megmosni, akkor megmosod, teszel rá habot, csak előrehajtott fejjel megszárítod , majd felcsavarod. Míg öltözöl sminkelsz addig benne hagyod, s indulás előtt kibontod, szétszeded a tincseket, a tövét megtupírozod, zselés kézzel kicsit összegyűröd, s kész. Nyugi ha nagyon felugrik nem gond, fél óra múlva már kinyúlik csak szép hullámos lesz, s dúsnak hat, s másnap is ha egy hajpántot beleteszel , kicsit megtupírozod, lakk, s nem lapos, frissnek hat majd. A zselé, hab, lakk szárítja a hajat tapasztalatom szerint.
3/3 anonim válasza:
Valahogy bírd ki,hogy nem mosod meg egy ideig,és idővel vissza fog állni!Én is voltam így anno,és igaz,hogy egy hétvégét itthon ültem,de 3 napig nem mostanm meg!És idővel visszaállt,azóta heti 2x mosom,de akkor sem a zsír miatt,hanem mert imádom a samponom illatát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!