Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehet olyan hajat csináln...

Hogy lehet olyan hajat csinálni, mintha frissen lenne mosva? Fiú vagyok, mivel csinálják azt, ilyen szálas a haj, a zselétől nagyon összeáll, mi a teendő?

Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 19:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Fodrászcikk boltba keress hajfénykrémet. Nem kell belőle sokat használni, csak a haj végére kenj, tincsesít. De ha gondolod, kérdezd meg a Dm-be v rossmann-ba, lehet h lehet ott is kapni. Nem drágább mint a zselék.
2009. márc. 31. 19:49
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, remélem jólessz:)
2009. márc. 31. 20:12
 3/5 A kérdező kommentje:
interneten rákeresestem, ne mnagyon talál olyat h hajfénykrém, van más neve? Valamint ettől iylen szálas is lessz, vagy csak fényes?
2009. márc. 31. 20:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Vizes hatású zselé nagyon sok van, DM Rossmann, Tesco. Eddig itt láttam van külön pasiknak is de amúgy mindegy, mert ez nincs nemhez kötve.

Vizes hatású zselét keress, vagy ilyen fújós rázós zselét.

A Garniernek voltak ilyen termékei azt hiszem.

De ha bemész fodrászhoz egy képpel, hogy milyen hajra gondolsz ő biztos tud segíteni, hogy ez mivel érhető el.

Vagy felraksz ide egy képet és kiírsz kérdést. Vannak itt fodrászok.

Vagy ha myvipen fent vagy ott van smink kozmetika klub, belépsz, az egyikben vannak szakértők ott a faluújságon megkérdezed az embereket biztos van fodrász aki segít.

2009. ápr. 1. 09:08
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, nézek este képet áés felteszem a kérdést ujból. Köszönöm mindenkinek a korrekt válaszokat
2009. ápr. 1. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!