Mit csináljak a hajammal?
Már sok samponmárkát kipróbáltam ( Schauma, Fructise, Head&Shoulders, Wu2 Extra, Bánfi) de egyik sem volt elég hatásos a hajamnak.. A hajam nagyon gyorsan zsírosodik, harmadik nap már nagyon ronda.. Sőt, már második nap kezd zsírosodni, és csak akkor jó, ha megfésülöm, de pár perc után újra külön szálakba áll össze.. Az is baj, hogy bár hamar zsírosodik, egyben száraz is, mert régebben többször volt festve, ráadásul vékony szálú, szóval ha összeáll, még kevesebbnek is látszik..Egyébként a hajam középhosszú, és szeretném növeszteni..
Mit lehetne még kipróbálnom, hogy végre ne kelljen ilyen sűrűn mosnom? Leginkább szakértők válaszának örülnék.
Nézz körül itt: www.fodraszkellekek.hu
Sokkal hatásosabb dolgok kaphatók, mint a normál üzletekben.
Szija!
Nekem ugyan ilyen a hajam mint neked.
Szerintem ami beválik, az az,hogy semmiképpen ne olyan sampont vegyél, ami zsíros hajra van.
Én mikor zsíros a hajam beszórom egy pici (durvább) hintőporral,és lehajolok,utána kifésülöm belőle.
Ez kb 1 napig kitart ha nagyon fontos,és már nem akarom megmosni.
Utána hajmosás előtt bevizezem és bebalzsamozom az egészet, majd csakutána állok neki hajatmosni.
Újabban ezt az új garnier sörélesztős sampont használom,és nagyon bevált mert utána puha ,sejmes a hajam és a második napot még simán kibírja!!
(Egyébként még ajánlom a johnson's babasampont,tapasztalataim szerint viszont ez kissé kiszárítja a hajat ,és mivel én festem nekem a vége töredezett,úgyhogy nem tesz túl jót neki, de ha csak a zsírossággal van baj ez is segít.)
Sajnos egyébként bele kell törődnünk,hogy életünk végéig kétnaponta fogunk hajatmosni,és ,hogy ez a gének miatt van.. ez van sajnos..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!