Mit tegyek a hajammal?
Figyelt kérdés
Jó..elmegy kb. a hátam közepéig ér de se hullámos se sima. Szóval olyan, mintha egy nagyon hullámos hajat kivasalnának de vhol begöndörödik. Szóval nemszeretem. Ezértis van minden egyes nap összefogva ugyan úgy. Hogy csinálhatnám kicsit ötletesebbé v vmi....csakhogy ne legyen olyan uncsi. köszi a válaszokat. de am nemszeretem ha kivan engedve a hajam. 12/L2011. nov. 3. 13:35
1/2 anonim válasza:
A sima copffal is leht ám variálni. Lehet egészen alul, a tarkódnál összefogni, de a fejed tetején is. Lehet szoros lófarok, lehet lazább lófarok is. Egy olara s foghatod a hajad. Csinálhatsz egyszerűbb konytyokat is. A legegyszerűbb, ha összefogod a hajad lófarokba és a copf ré tekered hajad. Ezt hullámcsattal és hajgumival is rögzítheted. Olyat is tudsz csiálni, hogy a copft nem húzát teljesen a hajgumim, így egy laza kis konytyot kapsz.
Lehet egész olcsón szép csatokat, hajgumikat, hajpántkat kapni,ezekkl is jól fellehe dobni a megjelenést.
16/L
2/2 anonim válasza:
Ha mindig becopfozod akkor minek a hosszú haj? Vágasd le valamilyen félhosszú vagy rövid fazonra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!