Mit csináljak a hajammal? Folyton hülyén áll :|
pár hónapja lett levágva a hajam,és azóta nőtt vagy 1,5 centit és most a nyakamig ér
és pont ilyen béna lett,hogy annyira rövid,hogy nem tudom felgumizni,de zuhanyzás közbe mindig vizes lesz
ezért reggel nem is zuhanyzok néha
viszont amikor hajat mosok,még tök jól áll,de a nap végére,vagy amikor este mosok hajat,akkor reggelre beáll ilyen tök ratyira....szóval úgy áll,hogy felül lelapul a fejemre,alul meg kiáll a vége
ráadásul ha 2 napig legalább nem mosok hajat,2 nap múlva már tocsog a zsírtól :S
mondjuk most épp kipróbálom,hogy csak hetente 1x mosok hajat,de szombaton mostam meg utoljára,és mostmár úgy néz ki,mintha legalább egy hónapja nem ért volna hozzá a hajamhoz víz..
hajvasalóm nincs,szóval azzal nem tudom megcsinálni :||
és a legrosszabb,hogy az ilyen rövid haj nem is áll jól,de ahogy az elején is írtam,pár hónapja lett levágva (pontosabban kb 3-4 hónapja) és azóta nőtt vagy másfél cm-t
nincs valami amitől gyorsabban nőne a hajam? vagy mit csináljak vele?
13l
Hajszesz a zsíros hajra. Vetess hajvasalót/hajgöndörítőt. Ha félsz, hogy törne miatta a hajad, van hővédő spray. Gyorsabban nő állítólag a vitaminoktól (pl. bviovanne szépségvitamin) vagy a bánfi hajszesztől. (meg még állítólag sok mástól, pl ricinus olaj)
Moss hajat amikor csak kell, ha kell 2 naponta.
Zuhanyzásnál használj hajsapkát vagy zuhanysapkát vagy mi a neve.
szerintem is
csak azért addig a pár évig csak nem flangálhatok ragyás fejjel az utcákon :'D és ezért szeretnék tenni valamit ellene
köszi :D
majd megnézem valahol...:) már úgyis régóta tervezgetem,hogy veszek egy hajvasalót *-* :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!