Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a hajammal?...

Mit csináljak a hajammal? Folyton hülyén áll :|

Figyelt kérdés

pár hónapja lett levágva a hajam,és azóta nőtt vagy 1,5 centit és most a nyakamig ér

és pont ilyen béna lett,hogy annyira rövid,hogy nem tudom felgumizni,de zuhanyzás közbe mindig vizes lesz

ezért reggel nem is zuhanyzok néha

viszont amikor hajat mosok,még tök jól áll,de a nap végére,vagy amikor este mosok hajat,akkor reggelre beáll ilyen tök ratyira....szóval úgy áll,hogy felül lelapul a fejemre,alul meg kiáll a vége

ráadásul ha 2 napig legalább nem mosok hajat,2 nap múlva már tocsog a zsírtól :S

mondjuk most épp kipróbálom,hogy csak hetente 1x mosok hajat,de szombaton mostam meg utoljára,és mostmár úgy néz ki,mintha legalább egy hónapja nem ért volna hozzá a hajamhoz víz..

hajvasalóm nincs,szóval azzal nem tudom megcsinálni :||

és a legrosszabb,hogy az ilyen rövid haj nem is áll jól,de ahogy az elején is írtam,pár hónapja lett levágva (pontosabban kb 3-4 hónapja) és azóta nőtt vagy másfél cm-t

nincs valami amitől gyorsabban nőne a hajam? vagy mit csináljak vele?

13l

2011. nov. 2. 12:00
 1/10 A kérdező kommentje:
jah és még annyit hozzáteszek,hogy próbáltam hajhabbal is kiegyenesíteni,de attól megint zsírosodott,naponta meg ugye csak nem moshatok hajat :S
2011. nov. 2. 12:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Se hajráf, se hullámcsat, se fejpánt, se sok copf/fonat nem oké?
2011. nov. 2. 12:09
 3/10 A kérdező kommentje:
nem,mert szögletes az arcom,és tök hülyén néz ki,ha a frufrumat felcsatolom...
2011. nov. 2. 12:10
 4/10 anonim ***** válasza:

Hajszesz a zsíros hajra. Vetess hajvasalót/hajgöndörítőt. Ha félsz, hogy törne miatta a hajad, van hővédő spray. Gyorsabban nő állítólag a vitaminoktól (pl. bviovanne szépségvitamin) vagy a bánfi hajszesztől. (meg még állítólag sok mástól, pl ricinus olaj)

Moss hajat amikor csak kell, ha kell 2 naponta.

Zuhanyzásnál használj hajsapkát vagy zuhanysapkát vagy mi a neve.

2011. nov. 2. 13:01
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi .:)
2011. nov. 2. 15:39
 6/10 anonim ***** válasza:
De amúgy szerintem el fog múlni ez a problémád, amint kiérsz a kamaszkorból. Legalább a zsíros haj probléma, szerintem.
2011. nov. 2. 15:57
 7/10 A kérdező kommentje:

szerintem is

csak azért addig a pár évig csak nem flangálhatok ragyás fejjel az utcákon :'D és ezért szeretnék tenni valamit ellene

2011. nov. 2. 16:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél hajvasalót. Ajándékozd meg vele magad Karácsonyra. Ma már 5-6 ezerért biztos lehet kapni jókat, pl. Remingtont. Vagy lehet, hogy még olcsóbban. Viszont akkor hővédőt is használj.
2011. nov. 2. 17:58
 9/10 A kérdező kommentje:

köszi :D

majd megnézem valahol...:) már úgyis régóta tervezgetem,hogy veszek egy hajvasalót *-* :D

2011. nov. 2. 18:03
 10/10 anonim ***** válasza:
de nehogy gagyit vegyél :)
2011. nov. 2. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!