Nagyon csúnya a bőröm, mit csináljak vele?
Eléggé száraz, és pattanásos, csúnya piros foltok virítanak a homlokom meg az orrom közepén, nagyon zavaró már! :( És ráadásul amit eddig próbáltam az mind csak szárította..
Neoplant arcszesz meg krém szerintetek segíthet? (egyéb ötlet?) 19/L
Köszi!
Nem tudom fogigátlót használsz-e? ha igen lehet váltani kellene, ill vannak jók amik bőrre is kitűnőek.
De nézesd meg magadat én is azt mondom.
Köszi, hgoy írtatok!!
Hát voltam bőrgyógyásznál, kb két percet töltöttem benn, felírt valami rohadt drága krémet, amitől két használat után annyira kiszáradt a bőröm, hogy sírtam a fájdalomtól...
Nem szedek fogamzásgátlót, nem fogyasztok olajos cuccokat, sok-sok gyümölcsöt eszem. Étkezéssel hogyan befolyásolhatom ezt?
Vagy:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..
ill vmi jó fogigátló, tudom ezt sokan ellenzik de ha beválik akkor csodákra képes, a d35-el viszont vigyázni az abbahagyásnál mert hajhullást okozhat, de ezek is uazok: minervadrazsé és CYPROMIX bevont tabletta, szval ezeken kívül vmi mást ha lehet, fórumokon utána lehet nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!