Sosem volt még herpeszem. Nagyon csúnya. Ez normális herpesz?
Ha vékony tüvel leveszem óvatosan a szárazat gyorsabban elmúlik???
egyszer nekem is jött ki ilyen nagy...belső lázam volt akkor...
kell egy kis idő az elmúláshoz :/
de normális herpesz
Sószappan---> gyógynövényboltban kapsz...naponta többször mosd át vele
Egyél sok C-vitamint, mert immunrendszer gyengeségnél hamarabb előjönnek a vírusok ez is az. És hamar elmulik tőle
Egyél mindennap ha teheted FOKHAGYMÁT---ha a rossz lehelet akadályoz, akkor vágd fel kis darabokra a gerezdet és egy pohár folyadékkal nyeld le így nincs szájszag
Ha még csak viszket vagy ég akkor ketté vágod a fokhagymát és jól bedörzsölöd vele és elmulik. Mert a fokhagyma nagyon erős vírusölő hatású
Fogkrémmel kend be
Jegeld
A sok hülye kencefice csak kiüríti a pénztárcád, nekem is ilyen szokott lenni és mióta ezeket hallottam egy természetgyógyásztól azóta beválik, vagyis egyszer elkezdtem aztóta nem jön ki mert nem adok esélyt rá.
A lényeg h ne hagyd legyengülni az immunod, mert főleg megfázás, láz, és gyenge immunosoknál jön ki.
De ha gyógyszer mellett döntesz, van olyan amiből beveszel minden hónapban egyet és nem jön ki. Háziorvos írja fel.
Jó egészséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!