Mitől van az hogy hajmosás után összeáll a hajam 3-4 nagy csimbókba?
Figyelt kérdés
Még vizes természetesen,csak nem értem miért.Olyan mintha lenne 4 vastag hajfonatom és a maradék helyen kopasz lennék xD2010. júl. 29. 17:40
1/4 anonim válasza:
Csak tipp, de nem a forgóid mentén lesznek ezek a csimbókok? :-)
2/4 anonim válasza:
Nekem is olyan :D nekem 1 forgom van középen és nem körülötte vannak. Ma mostam pont hajat és én is azt figyeltem meg, hogy mintha 5-6 lófarkam lenne :D De nekem ezek alúl kezdődnek: a fülem mögött és a tarkómnál.
Kb ilyenek: [link]
És ezek így maradnak addig, amíg nem szedem szét őket :D Ilyenre gondolsz nem?
3/4 anonim válasza:
Szerintem a hajvágásod miatt van. Nincs megszedve, elvékonyítva a hajad?
4/4 anonim válasza:
Nézzétek meg a sampont amit használtok,hogy tartalmazza-e a sodyum lauryl szulfátot(SLS). Ha igen akkor attól van. Ez egy durva emulgálószer,konkrétan autószerelők is használják önmagában mert annyira erős zsíroldó,remekül tisztít ezért is használják még mosogatószerekben,autómosó folyadékokban,ect. Nos ez azért van benne a samponokban,tusfürdőkben, intimtusfürdőkben mert olcsó és jól habzik. A gyártó így 20ft-ból állít elő akár drága terméket is. A hajatok meg azért olyan,mert lemarja a természetes zsírréteget,emellett széttöri a szerkezetét is ettől sprőd,csimbókos,kezelhetetlen lesz a haj. Lemarja a fejbőrt amitől az vagy korpásodni,zsírosodni vagy hullani kezd,vagy mind egyszerre. Ezért muszály használni ezek után balzsamot,kondícionálót ami meg hasonlóan jól kevert méregdózis,nem részletezem. Szóval ha rám hallgattok használjatok egy biotanusítvánnyal ellátott bio sampont ahhoz balzsam sem kell,mert úgy helyrerakja a hajat. Bocsi,hogy hosszú de ez van. Amikor én ezt meghallottam megnéztem otthon mindent és mindenbe amit a kádban használtam találtam...azóta kerülöm és minden oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!