Nagyon rászoktam mostanába, hogy szárazon borotválom le a lábam. Ez mennyire káros?
Figyelt kérdés
Mostanában mindig indulás előtt jut eszembe, hogy mégis mennyire csúnya az a "pár" rövid szőrszál... és hát ilyenkor borotvával leszedem szárazon, aztán bekenem krémmel. Nagyon nagyon káros? :S
Most inkább viszket tőle, meg kiszárad..
2008. júl. 22. 12:26
1/4 anonim válasza:
Én is csináltam ilyet párszor, nekem ég és vörös lett szárazon borotválástól a bőr - azért van, mert szárazon a borotva "lenyúzza" a felső hámréteget. Pont azért jó a vizes-borotvahabos vagy tusfürdős borotválás, mert úgy a bőrön csúszik a borotva és tényleg csak a szőrt szeded le, a bőrödet nem bántja.
2/4 anonim válasza:
Szia! Károsnak nem mondanám, inkább csak kellemetlen utána. Kiszárad és jobban pirosodik, próbálj meg ne annyira sietni és inkább este csináld zuhanyzásnál sztem, és ne szárazon, hanem vmi jó minőségű borotvahabbal, ha már mindenképpen borotvás vagy. De a gyanta sokkal jobb sztem, tovább tart és ritkul tőle a szőr nagyon. Én fél éve mindenem totál legyantázom ,hidd el egyszerűbb,mint 3-4 naponta állandóan borotválni!
3/4 anonim válasza:
nem káros,csak rohadtul kiperseg tőle a bőröd.kimondottan rosszat nem teszel vele de jót sem.a gyanta a legjobb igaza volt az utolsó válaszolónak csak azt ki is kéne bírni...én próbáltam a kész gyanta csíkot,de nem mertem letépni,ezért szóltam a férjemnek,hogy tépje le,de akkor is ordítottam a fájdalomtól,úgyhogy inkább maradok a borotvánál
4/4 A kérdező kommentje:
:) nah ez az, ráadásul nem is vagyok borotvás.. epilálni szoktam. Utolsó pillanatba viszont nem epilálhatom le "gyorsan", mert attól tényleg baromi piros lesz. De az érdekes, hogy nekem nem voltak ilyen tünetek, mint amiket írtatok. De tényleg kiszárad tőle. És köszi a válaszokat!
2008. júl. 22. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!